Hopp til hovedinnhold

RoboCop Reboot

En av de rareste rebootene som i disse dager forberedes, er etter min mening uten tvil RoboCop. Første gang jeg hørte om dette prosjektet trodde jeg det var en spøk. Men har du sett regissør Jose Padilhas Tropa de Elite, så vet du at denne mannen mener alvor.

730 har tidligere skrevet om at det er svenske Joel Kinnaman, kjent fra Snabba Cash, som overtar hjelmen til Peter Weller. Mer interessant er kanskje resten av rollebesetningen i hva jeg forstår som et håpløst prosjekt.

Nå skal det nevnes at jeg var jeg stor fan av RoboCop-filmene når de først kom, men til mitt forsvar så var jeg også lidenskapelig opptatt av He-Man figurer på den tiden, og alt jeg ikke fikk lov til å se på hadde grusomt stor appell.

Men, kanskje jeg visste mer om kvalitet i barndommen, for tror du jaggumeg ikke storheter som Gary Oldman, Samuel L. Jackson og Hugh Laurie (House MD) har valgt å stille opp. Ja, det er ikke fleip, og jeg er fortsatt forvirret angående om jeg bør senke min mistro til prosjektet, eller redusere min respekt for Oldman og gutta.

Det er vanskelig å si enda, for lite er foreløpig kjent om filmen annet enn at den skal løst bygge på originalen, og har amerikansk premiere i april 2013. Nå i helgen havnet riktignok de første bildene på nettet, en fiktiv reklame fra «OmniCorp», som tar for seg den oppdaterte ED-209.

Fortsetter under klippet

Snutten avslører ikke mye om verken plot eller kvalitet, og er mest sannsynlig laget for å bygge hype før messen Comic-Con braker løs nå til torsdag. Er du sugen på mer RoboCop, så er oddsen god for at du får se mer i løpet av denne uken.

Les også: Snoking i kulissene: The Dark Knight Rises

Les mer
Alle rettigheter reservert © 2024 730.no
  • Tollbugata 8
  • 0152 Oslo
Norges største frittstående nettsted
for popkultur siden 2008