Hopp til hovedinnhold
LOST IN SPACE: R-PATZ OG 3 STACKS (A24)

Robert Pattinson og André 3000 i sexy thriller i space – se første trailer

LOST IN SPACE: R-PATZ OG 3 STACKS (A24)

Robert Pattinson og André Benjamin alias André 3000 fra OutKast takket ja til en underlig handling da de ble med i High Life.

I thrilleren fra A24 blir fengslede kriminelle lurt til å tro at de vil bli frisatt ved reise til et svart hull i verdensrommet for å finne en energikilde – mens forskere gjør seksuelle eksperimenter på dem underveis.

Hallo.

– Dette oppdraget kan gjøre om skammen vår til en form for ære, sier Andrés karakter Tcherny forfjamset i traileren nedenfor.

– Jeg kan ikke fly rundt på denne måten lenger.

Juliette Binoche, Oscar-nominert for Lasse Hallströms Chocolat, spiller en av forskerne. Se også opp for Mia Goth fra Lars von Triers Nymphomaniac.

Dette er den første filmen med engelsk tale fra den franske 72 år gamle veteranregissøren Claire Denis.

Etter festivalpremieren i Toronto i høst ble det 85 prosent positive anmeldelser ifølge Rotten Tomatoes.

High Life kan være brutal og heseblesende pervers som bare en Denis-film kan være. Men kanskje mer forstyrrende; brutaliteten støttes opp av ekte varme og ømhet, skriver Los Angeles Times.

Premiere i april.

Se traileren til High Life her:

PS: Det har vært musestille fra 3 Stacks alias André 3000 i lang tid, men i fjor produserte han «Fire» på debutalbumet til Kids See Ghosts (Kanye West og Kid Cudi). 
PPS: R-Patz har for lengst ristet av seg Twilight-vampyren Edward Cullen. Men siden filmen nettopp fylte 10 år: Her er 10 grunner til at Twilight ikke burde blitt laget
PPPS: High Life er laget av A24, som på seks år har laget filmer med 24 Oscar-nominasjoner. Snart er de klar med den første filmen til Apple

Les mer