Hopp til hovedinnhold
NY GOD STEMNING MED CHEESY FOTOALBUM-MIMRING (UNIVERSAL)

Robbie kryper til boyband-korset

– Det føles som en drøm, sier bandkollega Mark Owen i en pressemelding fra Universal Music.

15 år etter at Robbie forlot de fire andre popkongene i Take That, velger han å naturlig skli tilbake inn i den gamle kvintetten som gjorde ham kjent. De andre medlemmene er allerede godt inne i 40-årskrisa, men det setter ingen stopper for den gamle røveren.

– Jeg blir nesten litt oppskjørtet når vi fem samles i et rom. Det føles som å komme hjem, hevder Robbie, som i fjor slapp Reality Killed the Video Star, hans første soloalbum som ikke har blitt #1 i England. 36-åringen har med andre ord vært borte hjemmefra i en evighet, og dette er første gang de spiller inn en plate sammen i sin fulle helhet siden Nobody Else i 1995. Samme sommer stakk Robbie av for å starte sin egen karriere og bli kvitt narkorusen. I etterkant har han rukket å komme ut av skapet (for så å gå inn igjen), vært litt alkoholiker, og samtidig gitt ut mange bestselgende album.

Her kan vi se videobevis på at de nesten litt utrolige ryktene er sanne. Take That samles i studio med kjendisprodusent Stuart Price (Madonna, Kylie, The Killers, Scissor Sisters):
Fortsetter nedenfor.


Hvor lenge Take Thats mest kjente gladgutt holder seg i gruppen er en annen sak.

– Jeg er i ekstase over at Robbie er tilbake hos oss, uansett hvor lenge det varer. Jeg vil bare nyte tiden vår med ham. Noen ganger er livet «nydelig rart», sier romantiske Jason Orange filosofisk.
Den nye platen skal etter planen i salg i november, med håp om å bli årets julepresang.
I fjor skulle angivelig Robbie til Norge for å dele scene med Fergie, Jack White og Fred Du(r)st, noe som ikke skjedde.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer