Rob Kardashian gir kjærligheten en ny sjanse

28. jan 2019 kl. 00:00
ROB KARDASHIAN OG BLAC CHYNA PÅ CHYNAS CHYMOJI-LANSERING PÅ 

ROB KARDASHIAN OG BLAC CHYNA PÅ CHYNAS CHYMOJI-LANSERING PÅ HARD ROCK CAFÉ MAI 2016 (GREG DOHERTY/GETTY)  

Kardashian-dynastiet har klart seg godt selv om Rob gikk i hi. Men nå ser det ut som om han har slikket sårene ferdig etter Blac Chyna-bruddet og er klar for å smyge seg tilbake i rampelyset.
 
Med blod i bamsen? Absolutt. Den nye kvinnen i livet til Rob er Alexis Skyy fra Love & Hip Hop: Hollywood og Love & Hip Hop: New York
 
24-åringen startet karrieren som stripper, før hun ble Instagram-modell og kjæresten til kjendiser, blant andre Fetty Wap (hvis du husker ham), som hun har barn med.  
Forholdet til Rob og Alexis ble offentlig på en moderne måte. I forrige uke postet Rob et sexy bilde av Alexis som sin #wcw på Snapchat. Selv om det var mandag. Noen timer senere var hun på plass i huset hans, ifølge sin Insta story. Samme kveld startet hun å følge Kris, Kim, Kourtney, Khloe, Kylie og Kendall <3

ALEXIS SKYY PÅ BET AWARDS JUNI 2018 (BENNET RAGLIN/GETTY)
 
Roen senker seg dog neppe over Rob og hans babymamma Chyna med det første. Sistnevnte kastet en drink på Alexis på en LA-klubb for to uker siden. I etterkant saksøkte Rob henne og krever å få betalt for ødeleggelser Chyna skal ha påført huset hans, samt at han krever at hun betaler for vaktene han har hyret for å beskytte seg mot henne.
(Det er komplisert: Fra før av har Chyna barn med Tyga; eksen til Rob lillesøster Kylie.)


Blac Chynas nye kjæreste, den
Toronto-fødte Florida-rapperen Kid Buu (type), har også blitt dratt inn i dramaet ved å rakke ned på Alexis.
Under et av bildene hennes på Insta, spør Buu om hun er sammen med «feite Rob» på grunn av kjærlighet eller for å få clout – altså å fremme seg selv.
 


Alexis klapper greit tilbake når hun svarer ham.

– Er du med Chyna for å selge henne coke eller for bare for å sniffe det med henne? Og for å svare på spørsmålet ditt… Jeg elsker Rob.Smelt!
 
Men… Er Alexis Skyy bra for Rob Kardashian?

View this post on Instagram

A post shared by Chioma Anugweje 🔥✨ (@chiomaacom) on730s Kardashian-kommentator Chioma Anugweje serverer te:


– Rob Kardashian har en historie når det kommer til å være manipulerende og emosjonelt abusive mot ekskjærestene sine når det er slutt. For deretter å fremstille seg selv som offeret, forklarer Chioma.
View this post on Instagram

A post shared by Alexis Skyy (@alexisskyy_) on
– Han påstod at Rita Ora var utro mot ham, noe som gjorde at verden slut-shamet Rita og hashtag Rita Whora trendet over hele verden på Twitter. Noe han aldri har unnskyld.View this post on Instagram

A post shared by Alexis Skyy (@alexisskyy_) on
– Rob lekket nakenbilder av Blac Chyna for å ta hevn mot henne og nå dater han altså Alexis Skyy som Chyna nylig kranglet med. Rob har ikke postet noe på sosiale medier på mange måneder, og så poster han Alexis på Snapchat kun for å være petty og for å få en reaksjon av Chyna.
View this post on Instagram

A post shared by Alexis Skyy (@alexisskyy_) on
– Alexis er kjent for å være eks-kjæresten og babymamaen til Fetty Wap. Vi som ser 
Love & Hip Hop: Hollywood fikk med seg at Alexis ble gravid med Fetty Wap out of spite fordi hun hater en av hans andre babymamaer, Masika Kalysha. Hun er for øvrig også kjent fra Love & Hip Hop: Hollywood, hehe.

View this post on Instagram

A post shared by Alexis Skyy (@alexisskyy_) on
– Jeg tror forholdet med Alexis kommer til å bli en ren kopi av forholdet hans med Blac Chyna. Jeg regner med at Alexis kommer til å avsløre at hun er gravid i februar eller mars. Paret kommer til å slå opp etter at barnet er født og Rob kommer til å fremstille seg selv om offeret nok en gang, spår Chioma, før hun gjør sin konklusjon.
 
– En ting som er helt sikkert er at Kris Jenner nå sitter i Calabasas og himler med øynene.
 
Apropos clout-chasing: Kjæresten til 6ix9ine slepes på nettet av rapstjerner 
 
Mer leskende KUWTK: Kardashian-søstrene om Instagram-egget, Kanyes twitring, popkarrieren, ecstasy, eksene, beefs og den nye babyen