Hopp til hovedinnhold
DA DET VAR ALL GOOD (TWITTER, INSTAGRAM)

Rita Ora saksøker sin mentor Jay Z

DA DET VAR ALL GOOD (TWITTER, INSTAGRAM)

Rita Ora går rettens vei for å komme ut av kontrakten med Jay Z og hans Roc Nation.

Ifølge Billboard hevder sangeren at selskapet nå bruker mindre ressurser på henne enn før, og at de ansatte som støttet henne enten har sluttet eller jobber med andre Roc Nation-klienter. Rita hevder at hun ikke lenger har et forhold til noen personer hos labelen.


Den 25 år gamle briten, som signerte med Jay som tenåring i 2008, mener hun nå er «maktesløs» etter at Roc Nation byttet distribusjon fra Sony til Universal, men lot henne bli igjen hos Sony.
 
Rita og hennes advokat hevder at hun selv har betalt for kostnader for reiser, tv-shows, studioleie og musikkvideoer. 
 
Fortsetter nedenfor.

A photo posted by Rita Ora (@ritaora) on


Navnet og ikke minst ansiktet til Rita Ora er godt kjent, takket være utallige bladforsider, kampanjer (Rita x DKNY ovenfor), sponsoravtaler og ikke minst filmroller i
Fifty Shades of Grey og Southpaw.

 Men musikken til London-jenta har ikke blitt populær utenfor England. I alle fall ikke i USA, hvor hun selvfølgelig ønsker å slå igjennom.

Debutalbumet
Ora fra 2012 kom ikke inn hos Billboard 200, og fikk ikke en offisiell lansering i USA. (Men ble #1 i England.)
I år fikk Rita full amerikansk promopush med singelen og videoen «Body on Me» med Chris Brown, fulgt av
Body On Me Tour i åtte av de største amerikanske byene. Singelen mageplasket fullstendig, og nådde ikke Billboard Hot 100. Albumet som hun har spilt inn med blant andre Ed Sheeran og Wiz Khalifa (som hun angivelig datet i en uke), skulle ut i høst, men er utsatt på ubestemt tid.
 
 
Roc Nation-«prinsessen» kan trøste seg med at sin venninne kollega – Roc Nation-«dronningen» Rihanna – heller ikke har sluppet album siden 2012, og at Ri heller ikke har en utgivelsesdato for sin nye plate.

Se også: 730 x Rita Ora: – Norge, jeg elsker dere!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer