6ix9ine risikerer livstid i fengsel

19. nov 2018 kl. 00:00
VIL 69 NÅ ENDE OPP I FENGSEL? (INSTAGRAM)

VIL 69 NÅ ENDE OPP I FENGSEL? (INSTAGRAM)

OPPDATERT: 6ix9ine fikk nei til forslaget til advokaten om kausjon på 750 000 dollar (mer enn 6 millioner kroner) og innlevering av passet hans. Siktelsen fra de føderale myndighetene består av seks punkter samlet på 17 sider. Et av punktene – avfyring av et våpen under en kriminell handling – kan alene medføre livstid i fengsel. Eks-manageren er siktet for det samme. 
 
Den originale saken: 
Nå kan det bli kluss for 6ix9ine, som soner en betinget straff på fire år.

Rapperen slipper altså å sitte i fengsel, på én betingelse: At han oppfører seg ordentlig…

Mandag morgen norsk tid ble rapperen dog arrestert av føderale ATF -agenter. Ifølge TMZ er han siktet for blant annet pengeutpressing og ulovlig besittelse av våpen.  

Den amerikanske føderale kriminalitetsbekjempelsesetaten, som er underlagt justisdepartementet, arresterte også eks-manageren Shottie, som Tekashi69 sparket på fredag sammen med flere andre fra teamet sitt.

69 annonserte det slik:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOVEMBER 23RD (@6ix9ine) on

Livvakten hans Crippy ble også arrestert.
Sistnevnte ble skutt i magen på en restaurant på Manhattan i forrige måned. Dette skjedde i forbindelse med en krangel med sjefen for 69s label under en feiring av den nevnte betingede straffen. 
(Spillefilmen livet til 22 år gamle Tekashi kan egentlig komme snart.)
69 fikk betinget fengsel på fire år for å ha medvirket i en video på en fest, da han var 18, hvor en mindreårig jente utfører en seksuell handling. Han hadde ikke sex med jenta. I rettssalen sa Tekashi til dommeren at han egentlig er Daniel Hernandez, ikke Tekashi, og at han ønsker å være et positivt forbilde for millioner av ungdommer.
Da den Bloods-affilierte Brooklyn-gutten gjestet The Breakfast Club på fredag, sa han at de eneste han frykter er Gud og FBI:Vil du booke Tekashi? Han sier at han tar over 800 000 kroner per show. Mulig det blir en stund til neste konsert, da den kommende rettsaken kan føre til ubetinget fengsel i flere år.


Hans offisielle debutalbum
Dummy Boy skal utgis på fredag, med gjester som Nicki Minaj, Kanye West, Lil Baby, Tory Lanez og Gunna.
For en drøy uke siden ble det drama under videoinnspilling: Video viser menn som skyter mot huset til 6ix9ine, Kanye West og Nicki Minaj