Hopp til hovedinnhold
AUDRA, SEVEN, BRAVE OG LYNDRIETTE (JIVE/SONY)

Rike jenter i norsk regi

Med fare for å blåse Ray Kays horn litt for hardt; I disse dager er det få regissører som lager så mange videoer som denne nordmannen.

Hans ferskeste hadde premiere i helgen og tilhører RichGirl, en amerikansk kvartett signert av produsenten Rich Harrison, som tidligere har gjort blant annet Beyonces «Crazy In Love» og Ameries «One Thing».

(To artister Reinert allerede har skutt.)

Audra, Seven, Brave og Lyndriette (21-26 år), fra North Carolina, California, Maryland og Florida, har jobbet med Rich i flere år, men slapp sin første singel «24s» med rapperen Bun B tidligere i vår.

De har latt den LA-baserte haugesunderen filme oppfølgeren med den sassy tittelen ««He Ain’t Wit Me Now (Tho)», som du kan se nedenfor.

– Det var supert å jobbe med Rich Harrison og RichGirl. Jeg har sjeldent sett en ny gruppe som er så proffe. They’ve got it, roper Ray Kay til 730.no på telefonen fra USA, med et snev av Hollywood-aksent.

30-åringen ønsket, slik han ofte gjør, en minimalistisk video med «clean design».

– Jeg ville la jentene perform og virkelig vise sin energi, så jeg kom opp med et monokromatiske bokskonseptet som visuelt designtema for videoen. Forhåpentligvis er det et litt annerledes uttrykk, slik at folk husker videoen.

Ray Kay bekrefter at det er hektisk om dagen, noe han håper fortsetter.

Han får likevel skviset inn en fest i ny og ne. Videomannen forteller 730 at Rich og Stargate var i Los Angeles samtidig som shooten foregikk, og at han tok med den norske produsentduoen, Rich og jentene ut på byen.

– Det ble en fin gjeng.

Akkurat nå er Ray Kay i Miami med Jamaicas største stjerne.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer