Hopp til hovedinnhold
$$$ MADDIE $$$ (SONY)

Rihannas favorittsanger: Sia med danseren Maddie (11)

$$$ MADDIE $$$ (SONY)

Sia Furler skrev og spilte inn «Diamonds» med Stargate, for så å la Rihanna spille den inn, og australieren har tydeligvis vært en inspirasjon for barbaderens sangstil.

Hør for eksempel på Sias nye singel, Greg Kurstin-produserte «Chandelier», fra 38-åringens kommende sjette album 1000 Forms of Fear og soundtracket til Divergent.
 

I natt kom videoen, med danseren Maddie Ziegler, kjent fra den fascinerende (ja) realityserien Dance Moms, i en lys Sia-ish parykk. 11-åringen leverer den beste dansesekvensen vi har sett i en musikkvideo på mange år.

Maddie er rå, Sia er en utrolig singer-songwriter, snutten – regissert av Sia selv med hjelp fra Daniel Askill – er enkel og flott… og SKRULLETE:

En annen Rihanna-favoritt: Singer-songwriter Ester Dean («Rudeboy», «Only Girl (In the World)», «Where Have You Been», «S&M», «What’s My Name?», «You Da One», «Talk That Talk»).
 
Fun fact: Sia sier hun brukte 20 min på å skrive tekst og melodi til «Titanium» for David Guetta. Hun forteller også at hun har tjent mer på den låten enn alle sine egne album til sammen.
 
Sia er aktuell med den utagerende rapjenta  Brooke Candy, som nettopp slapp en psjuk video

Nyeste saker fra 730.no

Les mer