Hopp til hovedinnhold

Rihannas 777-tur = nedtur?

666 TOUR? (UNIVERSAL/DEF JAM)


Det begynner å bli noen år siden Rihanna var en blyg tenåring som var rar under intervjuer og sang søte poplåter om puppy love og pjusking på ryggen. Hello Kitty-tøflene og lettbeint reggaeton har for lengst måte vike for jointrøyking og S&M-bangers, og i en alder av 24 år er mor hella bestemt på hva som er ok og ei.

En av tingene Ri ikke co-signerer, er når bandet hennes loker på konsert, og cirka 1 minutt inni denne snutten fra London kan du se en underbetalt musikerstakkar få det glatte lag når han klusser det til under framføringen av Dr. Luke & Calvin Harris-produserte «Where Have You Been?».
 
Not cool, bro:

(Fortsetter under.)


Stemninga på Boeing 777-flyet som har tatt med Rihanna, 150 journalister fra 82 land, et crew på 100 stykker samt konkurransevinnere/blodfans fra over hele verden ut på tur, har surnet kraftig siste dagene. Til tross for å egentlig være ment som en positiv PR-påminnelse om hennes nye album.

Den sju dager lange turnéen som startet i Mexico forrige onsdag og avsluttes i New York onsdag morgen norsk tid, har via jetlag, forsinkelser og en lite snakkesalig Ri sørget for morkent humør blant reisefølget – noe som blant annet resulterte i at en australsk journalist streaket (løp naken) gjennom flyet søndag kveld.

Flere av journalistene skal ha klagesunget i kor, og samtlige furtet høylydt over at barbaderen nekter å gjøre intervjuer eller prate med fansen.


 


Demonstrasjons-sex i lufta, altså – Rihanna skal angivelig ikke ha loved the smell of it.


 


Stjernen har fortalt at hun dropper å snakke med journalister og fans på flyet for å spare stemmen.
Rihanna bør egentlig være den som løper rundt på flyet: Stargate har gitt Ri hennes 12. førsteplass på Billboard Hot 100 via popperlen «Diamonds». Mange jobber hele livet for denne topplasseringen, og hun har altså allerede hatt den 12 ganger.

Se også: Rihanna fyrer opp i syltynn cannabis-topp

Nyeste saker fra 730.no

Les mer