Rihanna til Snapchat: – Skam dere!

15. mar 2018 kl. 00:00
KLAR BESKJED FRA RI

KLAR BESKJED FRA RI (CAPITAL XTRA)

Snapchat var raske til å beklage, men nå sier Rihanna at hun ikke vil høre det.

I går reagerte brukere på at appen kjørte en annonse som tullet med Chris Browns vold mot Rihanna. Selskapet sa unnskyld og fjernet reklamen, og i dag får appen svar fra Ri via Snapchat Instagram Stories.

– SNAPCHAT, jeg vet at du allerede vet du ikke er min favoritt-app…, starter Rihanna lurt.

– Men jeg prøver bare å forstå hva poenget med dette rotet var! Jeg skulle gjerne kalt det uvitenhet, men jeg vet at dere ikke er så dumme! Dere brukte penger på noe som med hensikt ville bringe skam over og latterliggjøre voldsofre!!, skriver hun.

– Dette handler ikke om mine persolinge følelser, fordi det har jeg ikke mye av…  Men alle kvinnene, barna og mennene som har vært ofre for vold i hjemme i det siste, og spesielt de som ikke har kommet seg ut ennå… Dere sviktet oss! Skam dere. Kast bort hele unnskyldningen.*, avslutter Rihanna. 

(*Hun skriver festlig nok «app-oligy» i stedet for apology.)

Hvis du foretrekker engelsk:

Her kan du se reklamen Rihanna reagerer på.

Se også: Instagram og Snapchat fjerner Giphy etter rasisme