Hopp til hovedinnhold
TRUE BLOOD-PRINSEN TIL DET STORE LERRETET MED RIRI (HBO)

Rihanna til sjøs med Alexander Skarsgård

Den første spillefilmen til Rihanna blir Battleship, hvor hun spiller mot svenske Alexander Skarsgård. Ifølge Variety er regissøren Peter Berg, mannen bak blant annet Hancock med Will Smith. Filmen, basert på det klassiske spillet, skal handle om krigsskip som beskytter jorden mot aliens, og begynner innspillingen «snart». Premieren er satt til sommeren 2012
Hvis ikke svenske Alexander, kjent som vampyren Eric i True Blood, blir offiseren som kryper til køys med Rihannas ikke annonserte karakter, holder vi en ganske stor og hunky knapp på Taylor Kitsch (eller hva), som også er på rollelisten. Den kanadiske 29-åringen har de siste fire årene spilt i Bergs sportsserie Friday Night Lights, og er superhelten Gambit i X-Men Origins: Wolverine.

Ordet på gatene er at Rihanna også takker ja til nyinnspillingen av The Last Dragon, sannsynligvis i rollen som Princes gladjente Vanity hadde i 1985.

Produsenten av kommende Charlie’s Angels III har sagt at hun er «fiksert» på å få med Rihanna.

I 2006 spilte Ri seg selv i den tredje delen av Bring It On, med Hayden Panettiere og Solange Knowles, Beyonces lillesøster. I fjor gjorde Barbados-babens kubansk-amerikanske kollega Christina Milian en freidig figur i del fem.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer