Hopp til hovedinnhold

Rihanna ser rå ut i Ocean’s Eight

SKAM, JUNI 2018 KL. 15:30  (730 X PHOTOSHOP)

I 1960 kom filmen Ocean’s 11, men oftest refererer folk til filmen med samme navn anno 2001. Senere kom også Ocean’s Twelve (2004) og Ocean’s Thirteen (2007), en trilogi om Danny Ocean (George Clooney, Gravity, O Brother, Where Art Thou, Up in the Air) som med sin gjeng prøver seg på et og annet kupp.

At komiker og skuespiller Bernie Mac gikk bort i 2008 gjorde at idéen om en
Ocean’s Fourteen forble en idé, men fans kan glede seg: Sommeren 2018 kommer nemlig Ocean’s Eight, en spin-off der disse yrkeskriminelle er en gjeng med damer.

I spissen står Sandra Bullock (
Miss Undercover, Gravity, Crash), som skal forestille Dannys søster (eller en annen slektning, internett er ikke 100 % sikker) og det er bekreftet at Anne Hathaway (Les Misérables, The Dark Knight Rises, Interstellar), popstjernen Rihanna, Sarah Paulson (American Crime Story, Mud, American Horror Story) og Nora «Awkwafina» Lum (Bad Neighbours 2) er noen av de som er med på laget.
Og Ri ser stilig ut: 


Ifølge IMDb sin side for filmen vil vi visstnok også få se stjerner som Helena Bonham Carter, Cate Blanchett, Dakota Fanning, Damian Lewis og Mindy Kaling. Wowi!


I tillegg har Matt Damon nå avslørt at hans Linus-karakter fra de tidligere filmene vil titte innom Warner Bros’ kommende kinoopplevelse (bra eller dårlig, en opplevelse blir det vel okke som).

– Jeg gjør en liten del i filmen. Jeg har ikke lest det (manuset, journ. anm.) ennå, men castingen er fenomenal og jeg gleder meg til å se hva disse damene gjør med det. Det kommer til å bli gøy, avslører Dreamon til ET.

Produsent Steven Soderbergh sto bak trilogien den gang og stiller opp igjen, i tillegg til å få med seg Clooney. The Hunger Games-regissør Gary Ross står for regien. 

Med så masse liggende tilrette er forventningene skyhøye, og ikke minst blir det godt å se at også kvinner kan være noen slu tjuvradder! Neida. Joda.

KLAR SOM EN KNIVSEGG SOM AKKURAT ER BLITT SLIPT 

Se også:
Cara Delevingne og Rihanna i Luc Besson-blockbuster

Nyeste saker fra 730.no

Les mer