Hopp til hovedinnhold
GÅR TIL SAK MOT PAPPA-FENTY 

Rihanna saksøker faren sin

GÅR TIL SAK MOT PAPPA-FENTY (INSTAGRAM)

Det er ikke bare gøy å være sertifisert superstjerne. Spesielt ikke når faren din tjener flus på å selge historier om deg til pressen og stjeler varemerket ditt. 

🙂


Forholdet mellom Rihanna og pappa, Ronald Fenty, har alltid vært turbulent. Men selv de gangene det har sett bekmørkt ut – for eksempel da Ronald lekket falsk informasjon til mediene etter at datteren ble mørbanket av eks Chris Brown i 2009
 – har duoen funnet tilbake til hverandre.

Artisten/skuespilleren/undertøysmogulen/sminkegründeren la sist ut bilde av seg selv sammen med faren i august i fjor: Men nå ser det ut til at Robyn er ekstra lei, og (kanskje) ferdig for godt. Ifølge TMZ saksøker hun nemlig Ronald i disse dager.

Nettstedet skriver at stjernen går til sak mot sin egen pappa fordi han i 2017 opprettet firmaet Fenty Entertainment – på tross av at Rihanna har tatt patent på og dermed eier Fenty-varemerket. I dokumentene TMZ har fått innsyn i, beskyldes Ronald for å ha brukt det velkjente navnet for å ro i land lukrative avtaler.


Han skal blant annet ha prøvd å booke datteren, uten samtykke, til 15 konserter i Latin-Amerika til en verdi av omtrent 128 millioner norske kroner. Brillefin fyr.


De hevdes også at RiRi har sendt flere advarsler og gjort sin del for å holde konflikten med faren utenfor retten, men at alle forsøkene har blitt ignorert.

I andre, langt triveligere nyheter: Det ventes snart ny musikk fra Rihanna i form av album med midlertidig tittel R9. Hør kort, men god teaser under.


Nyeste saker fra 730.no

Les mer