Hopp til hovedinnhold

Rihanna henger ut jente på Instagram

E-BEEF/RI-BEEF (DEF JAM)

Det er ikke bare weed og tits & ass fra Ri på nettet, mor tar seg fornøyelig nok også tid til å beefe litt.
 
Instagram-brukeren ms_kasharna1 svarte på et av Rihannas bilder i dag med en ganske schtøgg & unødvendig kommentar som fikk det til å tilte for den breiale internett-gangsteren Barbados-baben:

#Au.
 
På tross av at hun er raus med å poste sitater fra bibelen på sin Instagram-konto, valgte dog 25-åringen ei å snu det andre kinnet til – og lastet heller som svar opp et bilde av ms_kasharna1 ved siden av en geit (!). Greit eller teit?
 


Ri var også bitter via sin Twitter – hvor hennes nesten 30 millioner følgere så denne jenta bli hengt ut på noe slemming-shit:

Ikke tøff deg på Ri-nstagram, lsm. Ms_Kasharna har åpenbart ei samme nett-tyngde som den virale villkatten, og slettet alle bildene sine fra Instagram etter at Rihanna hengte henne ut i formiddag.
 
Skøy eller lusen mobbing? Helt uberettiget er dog misnøyen ei: Den chilenske jenta har tidligere tweetet ublide meldinger som «Rihanna looks so dirty!!! Like she hasn’t showered in days!» og «I wish @Chrisbrown would just punch @rihanna in the face again». 

… 🙁

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer