Hopp til hovedinnhold
(UNIVERSAL)

Rihanna dumper manager, går for bestis

Forrige gang Jay-Z var med å få Rihanna til å skrive under en kontrakt, var i 2005 da hun som 16-åring kom fra Barbados til New York og hadde audition for Jay. Da signerte han henne til Def Jam, hvor han jobbet.

Seks år senere er Ri en av verdens største artister, men hun har selvfølgelig fortsatt troen på Mr. Shawn Carter; Hun bekrefter nå at hun forlater sin manager Marc Jordan (FYL, Marc) og signerer managementdeal med Jay-Z og hans Roc Nation, samtidig som hun smart nok starter sitt eget selskap, Rihanna Entertainment, som skal ta seg av alle aspekter ved hennes karriere, fra musikk og film, til parfyme og bøker. Ri er fortsatt signert til Def Jam (som VIRKELIG trenger henne).
The Ting Tings og Mark Ronson er to andre artister som har Roc Nation som management, mens Jay selv, den nye, snille superrapperen J. Cole og vesle frøken Williow Smith er signerte artister hos selskapet.

Ekstra: Lettbeint ord på gatene har for tusende gang vært at Beyonce er gravid med Jay, men mamma Tina forteller Ellen at det er tull:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer