Hopp til hovedinnhold
Rihanna A$AP Rocky gravid 2021 rykter reaksjoner
Rihanna fortsetter å holde fansen på pinebenken angående R9 (Bryan Bedder/Getty Images for Christian Dior)

Rihanna avkrefter rykter om nytt album før Super Bowl

Super Bowl = R9? Ikke ifølge Rihanna.

Det var en gledens dag for flere da Robyn Rihanna Fenty nylig slapp låten «Lift Me Up» fra soundtracket til Black Panther: Wakanda Forever som sin første solosingel på seks år.

Slippet kom kun noen uker etter at Ri bekreftet at Super Bowl 2023 sitt halftime-show velsignes av Fenty-sjefen sjøl. Naturligvis antok flere at dette betyr at Rihannas niende studioalbum må være like rundt hjørnet, men den gang ei?

Etter gårsdagens intervjuer på den røde løperen til artistens eget moteshow Savage X Fenty Vol. 4, høres det nok en gang ut som om fansen må smøre seg med litt tålmodighet.

Rihanna er i alle fall rask med å slå ned på ryktene om R9.

Rihanna lift me up black panther wakanda forever super bowl halftime show video
Badgalriri fortestter å tease fansen (Tim P. Whitby/Getty)

Da en reporter fra Associated Press antar at det åpenbart kommer ny musikk i anledning Super Bowl, sier Ri at det ikke er sant.

– Nei, nei, nei. Det er ikke sant. Super Bowl er én ting. Ny musikk er noe annet. Hører dere det, fans? Det sekundet jeg annonserte det sa jeg til meg selv «Å, herregud, de kommer til å tro at albumet mitt kommer, jeg må sette i gang å jobbe», forteller Rihanna.

Hun forsikrer dog om at det vil komme ny musikk, men påstår at det ikke vil være relatert til Super Bowl. Om dette er et sangerens forsøk på å være luring eller om hun faktisk snakker sant gjenstår å se.

Se Rihanna fortsette å torturere The Navy nedenfor.

Se også: Dette synes det norske folk om «Lift Me Up» 🎲

Enn så lenge virker det uansett som om vi må nøye oss med «Lift Me Up» en periode fremover. Singelen debuterer forøvrig på andreplass på Billboard Hot 100, kun slått av Taylor Swifts «Anti-Hero» som fortsatt holder seg på topp andre uke på rad.

Se også: Selena Gomez sine uttalelser om Taylor Swift får konsekvenser

Rihanna holder også kortene tett til brystet når det gjelder Super Bowl.

I et intervju med ET poengterer hun dog at hun vil feire musikken hun allerede har laget.

– Jeg vil inkludere mye kultur, jeg vil inkludere forskjellige aspekter av underholdning og det jeg liker. Jeg vil bare feire musikken jeg har laget.

På spørsmål om hun kommer til å gjøre hele halftime-showet alene, svarer 34-åringen at hun enda ikke har bestemt seg.

Blir det «Work» uten Drake på Super Bowl, mon tro? (Roc Nation/Primary Wave/Universal)

– Det er en av de tingene hvor du bare kan dekorere det akkurat slik du vil. Så enten om jeg velger å gjøre det alene eller velger å ta med meg noen av mine likemenn… Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre enda, men det kommer til å bli bra uansett, forteller hun til E! News.

Navnene som dukker opp i miksen av likemenn er Jay-Z, Eminem, Pharrell og A$AP Rocky.

Finurlig nok nevner ingen av reporterne Drake, som Ri deler flere av sine største hits med. Kanadieren sluttet dog å følge både Rihanna og A$SAP på Instagram kort tid etter det ble annonsert at de ventet sitt første barn sammen.

Se også: Her er alle Drake disser på det nye albumet – og hva de svarer

Under gårsdagens festligheter åpnet artisten også opp om mammarollen.

Rihanna og A$AP Rocky på verdenspremieren til Black Panther: Wakanda Forever i Hollywood 26. oktober 2022 (Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Ri røper ikke navnet på guttungen, men forteller at hun har blitt klin lik sin egen mor og at hun hele tiden synger for sønnen.

På spørsmål om det er et vuggesang-album vi kan forvente, kan reaksjonen til artisten etter alt å dømme tolkes som et nei. Takk og lov.

Du kan se Rihanna snakke om bebisen nedenfor.

Se også: Megan Thee Stallion svarer Drake: – Når faen ble det kult å spøke med kvinner som blir skutt?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer