Rihanna forklarer status på albumet

11. jun 2019 kl. 08:48

Rihanna x Interview (Pierre-Ange Carlotti)

Hvis det er noe Rihanna trolig er lei, må det være å bli spurt om hva som skjer med musikken.

Popstjernen har holdt seg opptatt med diverse Puma-kolleksjoner siden 2015, lansering av sitt sminkemerke Fenty Beauty i 2017, sitt undertøysmerket Savage X Fenty i 2018 og luksusmerket FEИTY i 2019.

Samtidig skulle oppfølgeren til hennes nyeste album Anti fra 2016 opprinnelig ut for to år siden.

Men fanbasen The Navy maser.

(Et navn fanbasen fikk/tok etter at Rihanna ropte «Navy!» (0g et par andre linjer) i nyklassikeren Battleships med Alexander Skarsgård.)

Noen at de ikke vil kjøpe hennes produkter før hun slipper ny musikk.

I nye Interview snakker Rihanna om forsinkelsen og status på platen.

(Ri vil ikke snakke om milliardærkjæresten Hassan Jameel, Hun blir stille når hun får spørsmål om når de skal gifte seg og svarer «bare Gud vet».)

Ri forteller at hun har startet å legge enn en P i kalenderen til personlige dager, hvor hun helst ikke skal jobbe. Vanligvis jobber hun fra morgen til kveld til morgen.

– Jeg jobber hele dagen i et møte, forlater møtet kl. 13 eller 14, og så kommer jeg hjem med en liten gruppe ansatte og jobber til 5-7 om morgenen.

– Jeg har ikke søvnmønstre. Jeg har søvnlommer. Jeg finner plass til dem der jeg kan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

– Det er grunnen til at et album ikke spyttes ut slik som før. Jeg pleide å være i studioet, bare i studioet, for tre måneder på rad, og et helt album kom ut. Nå er det som en karusell. Jeg gjør mote en dag, undertøy dagen etter, så beauty, så musikk. Det er som å ha flere barn og man må ta vare på alle.

– Det suger skikkelig at (platen) ikke bare kan komme ut nå, for jeg jobber med en veldig morsom en akkurat nå. Jeg er veldig fornøyd med mye av materialet vi har, men jeg kommer ikke til å gi det ut før det er ferdig. Det utgjør ingen mening å rushe det, men jeg vil ha det ut. Jeg har kommet til et punkt hvor jeg bare «selv om jeg ikke har tid til å gjøre videoer, så gir jeg ut et album».

(Hva med å slippe et par singler før albumet er ferdig? Og vennligst slipp tanken om å ikke gjøre musikkvideoer.)

31-åringen vet ikke hvor lenge vi må vente.

– Jeg skulle ønske jeg visste. Jeg har satt av en solid periode til studioet i neste måned.

Se også: Rihanna kritiserer den kontroversielle abortloven