Hopp til hovedinnhold
Se humorkongen le seg ihjel.

Ricky Gervais’ topp 3 tabber

Oppdatert lørdag 16. september 2017:

I dag har Ricky Gervais show i Oslo Spektrum, så i den anledning gønner vi på med en liten ønskereprise. Se 56-åringens beste tabber nedenfor! 

Ricky Gervais alias Storbritannias mest likanes skjemtegauk er morsom når han prøver, men kanskje enda morsommere når han prøver å la være?

At ting kan gå litt skeis under TV-innspilling er ikke noe nytt, men Ricky er kjent for å ta det til nye høyder. Selv når han jobber med kjente navn som Kate Winslet og Ian McKellen (Gandalf i LOTR) har komikeren en tendens til å krepere av latter. (Dog med oppriktige beklagelser underveis.) Her er en uformell topp 3 av Ricky Gervais’ beste tabber: 


3: På tredjeplass kommer et klipp fra en av Rickys seneste serier.

Denne scenen er tatt fra innspillingen av andre sesong av Netflix-serien Derek. Her er David Earl som spiller Kev på sitt aller, aller beste.

Se Ricky knekke fullstendig sammen:


2: I Extras (som er minst like bra som The Office?) spiller Ricky Gervais en statist som av en eller annen grunn får henge rundt ekstremt kjente skuespillere. I hver eneste episode.

De verdensberømte ansiktene spiller karikerte versjoner av seg selv, og her er det Patrick Stewart (Star Trek: The Next Generation og X-Men) som får kjørt seg med en fnisefar: 


 
1: Velge én? Nei sorry, det går ikke faktisk ikke.Førsteplassen går dermed til denne samlingen av Rickys beste bloopers, hvor det meste er hentet fra Extras og The Office. Se fleipete Ricky Gervais le seg ihjel i 25 minutter:

Se også: Ricky Gervais og Jimmy Fallon var søte sammen

Les mer