Hopp til hovedinnhold

Rick Ross legger seg paddeflat

BOSS UBOOST (UNIVERSAL)

På låten «U.O.E.N.O.» sier Rick Ross at han putter dop i drinken til en intetanende dame før han tar henne hjem, noe som gjorde at han i går ble dumpet av sin samarbeidspartner Reebok. Sportsmerket fortalte at de blant annet var skuffet over mangelen på en solid unnskyldning fra Miami-stjernen. Dealen med Reebok er kanskje ikke til å redde, men Rozay har nå – i det minste – kommet med en beklagelse som er relativt ryddig:

– Før jeg er en artist, er jeg en far, en sønn og en bror til noen av de mest elskede kvinnene i verden. Så at jeg på noen som helst måte har foreslått at kvinner skal skades og krenkes er en av de største feilene jeg har begått og noe av det jeg angrer mest på å ha gjort.

– En av de mest frigjørende delene ved å være en artist er å kunne male bilder med mine ord. Men sammen med det kommer et stort ansvar. Og nylig har mine ordvalg ikke bare vært støtende, de gjenspeiler heller ikke mitt ekte hjerte. Og jeg beklager dette. Jeg vil sin unnskyld til alle kvinner som har følt smerten ved misbruk. Jeg forstår at jeg som artist har en stemme, og med den; makt til å påvirke.


– Til alle unge menn som hører på min musikk, vennligst vit at å bruke stoff til å rane en kvinne for hennes rett til å ta et valg er ikke bare en forbrytelse, det er også en urett, og jeg oppfordrer ikke til det. Til mine fans; beklager at jeg har skuffet dere. Jeg kan bare håpe at dette starter en sunn dialog og at jeg kan bidra til den.
 
En som kanskje ikke kjøper unnskyldningen er Lars Vaular:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer