Hopp til hovedinnhold
GLOSSY GJENG (ABC)

Revenge tilbake på norsk tv – sniktitt her

GLOSSY GJENG (ABC)

OBS: Inneholder veldig avslørende detaljer fra sesong 3. 
David Clarke? Lever han? Hæ? Hva skjedde nå?
Da tredje sesong av Revenge sluttet satt de fleste av oss igjen med mange spørsmål. Plutselig dukket en veldig død karakter opp. David Clarkes død er jo på en måte hele grunnlaget for serien, når han plutselig dukker opp må man klype seg i armen. 
Første episode av sesong 4 kan du få med deg allerede i kveld, søndag 19. oktober. TV3 har riktignok flytta serien til TV6. Det har ført til at en håndfull personer har spytta på TV3 via Facebook; de som følger med på serien men som ikke har TV6. La meg gi dere en god nyhet: De legger ut episodene på TV3 Play, og episodene ligger der i en hel uke etter at de er vist på tv. Så trekk til deg spyttet og klapp igjen munnen, i alle fall for nå.

Fortsetter under


(ABC)

Etter en sniktitt på den første episoden i sesong 4 er jeg overbevist om at det blir en dramatisk sesong. Vi får til dels en forklaring på hvorfor David Clarke plutselig fløy over skjermen i slutten av forrige sesong, men de neste episodene blir avgjørende for om vi kjøper forklaringen. 
Tar du en titt på promoen for sesong 4 under, kan du dessuten få bekreftet at Victoria Grayson (Madeleine Stowe) er klar til kamp. Når hun og Emily Thorne (Emily VanCamp) møtes i strid, er utfallet særdeles ukjent. Jeg heier selvsagt på blondie; hun er jo diggest. 
Serien trengte et lite dytt for å beholde seerne. Det begynte å bli litt vel gammelt og grått med Emily og hennes enorme hevnplaner. Serien hadde behov for litt mer motstand og større kontraster, det har den nå fått. Enjoy! 


Se trailer nå, og hele episoden på TV6 eller TV3 Play søndag kveld:  

Se også: Sniktitt på udødelige Henry Morgan i science fiction-serien Forever

Les mer