Rekordsalg for Stavernfestivalen

3. jul 2016 kl. 00:00

2016 topper 2015!

A video posted by 730.no (@730no) on

Det startet ekstra grasrot med 172 publikummere i 2001, men nå setter Stavernfestivalen stadig nye rekorder og forventer 30 000 besøkende i år.


– 7. – 9. juli er det klart for årets utgave og vi er svært stolte av å presentere et bredt program som favner alt fra Neil Young og Ellie Goulding, til norske favoritter som Sivert Høyem, Åge Aleksandersen, Bjørn Eidsvåg og Alan Walker, sier festivalsjef Roger Albin.


Festivalen opplever rekordstor interesse, og forrige uke måtte festivalområdet utvides og det ble lagt ut flere festivalpass for salg.


– Jeg er stolt av hvor stor Stavernfestivalen har blitt, og at vi kan presentere en artistliste som treffer bredt både i forhold til aldersgrupper og musikkpreferanser.


Etter 14 år i Skråvika ved Stavern, flyttet festivalen i fjor til Larvik Golf Arena mellom Stavern og Larvik. På et festivalområde på 80.000 kvadratmeter er det plass til tre scener og et rekordstort publikum.


– Vi har vokst til å bli en av landets største og viktigste festivaler. Vi vil være en ujålete festival med avslappet holdning hvor folk kan tilbringe noen feriedager, nyte sommeren og festivallivet, forteller Roger.


I tilknytning til festivalområdet ligger Camp Stavernfestivalen på 2000 kvadratmeter, som sikrer muligheten til teltliv og ekte festivalstemning.

Årets artist-line-up: Neil Young, Ellie Goulding, Veronica Maggio, Mø, Astrid S, Angel Haze, Philip Emilio, Maria Mena, Morten Abel, Jeremy Loops, Violet Road, Sivert Høyem, Charlie Wilson, Tellef Raabe, Little Jinder, Alan Walker, Åge Aleksandersen, Odd Norstoga, Death By Unga Bunga, Lukas Graham, Kehlani, Bryson Tiller, Zara Larsson, Bjørn Eidsvåg, S!vas, Unge Ferrari, Phlake, Arif, Julie Bergan, Smith & Thell.

Vinn festivalpass her!
 
Se 80 bilder fra fjorårets avslutning!