Hopp til hovedinnhold
Julia Fox antyder at Kimberly medvirket til bruddet med eksen Ye (FX/Getty)

Julia Fox antyder at Kim Kardashian medvirket til bruddet med Ye

Julia Fox (født i 89) er aktuell med memoaren Down The Drain.

I boken bretter modellen ut om tidligere rusavhengighet.

Julia antyder også at Kim Kardashian medvirket til bruddet med Ye i fjor.

Skuespiller Julia Fox sparer ikke på kruttet i sin nye memoar Down The Drain.

Julia forteller at Kimberly Kardashian (født i 80) var hovedtema i den aller siste telefonsamtalen hun hadde med eksen Kanye West (født i 77).

No Sudden Move-skuespilleren og rapperen hadde en flyktig flørt av slags i en måned i fjor. Rett etter at Kimberly tok ut skilsmisse fra Ye.

Julia Fox (Getty)

Førstnevnte har siden vært (litt for) åpen om tilværelsen med Ye. Ved en anledning fortalte Uncut Gems-skuespilleren at hun begynte å date Kanye for å støtte Kim – make it make sense.

– For det første… Mannen var normal rundt meg… Da jeg ble sammen med [Ye] hadde han ennå ikke gjort noe som var helt ute. Bare bedt Kimberly om å komme tilbake til ham.

Les også: Julia Fox henges ut for å være rusmisbruker

– [Jeg tenkte]… Kanskje jeg kan få ham til å slutte å plage Kim og distrahere ham og få ham til å like meg. Hvis det er noen som kan gjøre det så er det meg. Fordi når jeg bestemmer meg for noe så gjør jeg det!

Romansen ble kortvarig (Stephane Cardinale/Corbis/Getty)

I sitt seneste prosjekt antyder Julia at Kanye dumpet henne etter en kryptisk telefonsamtale med babymama Kim.

«Han forteller meg at han hadde en god samtale med sin fremtidige eks-kone og oppdaget mye informasjon om meg», skriver hun.

Etter alt å dømme handler denne nyoppdagede informasjonen om den tidligere rusavhengigheten til Julia.

Julia Fox, ektemannen Peter Artemiev og sønnen Valentino på premieren til Steven Soderbergh-filmen No Sudden Move på Tribeca Festival i New York City 18. juni 2021 (Santiago Felipe/Getty)
Julia Fox med eksen Peter Artemiev og sønnen Valentino på premieren til Steven Soderbergh-filmen No Sudden Move på Tribeca Festival i New York City i 2021(Santiago Felipe/Getty)

Modellen hadde en vanskelig oppvekst og ble avhengig av heroin i en tragisk alder av 17. Samme år mistet hun bestevenninnen sin til en overdose. Kanye fortalte til Fox News at han ikke var klar over rusavhengigheten til eksen.

Les også: Hevder Bianca Censori må kle seg på en viss måte

Ifølge internettet forklarer dette hvorfor Kimberly ble bekymret. Kimberly og Ye har fire unger sammen. North, Saint, Psalm og Chicago. Julia beskriver en spesfikk hendelse hvor hun og Ye skal ha kranglet om akkurat dette.

«Jeg sa det! Kanskje hvis du lyttet mer. Og for ikke å snakke om, det var du også!», skriver Julia.

«Du sa at du ikke ville gjøre meg flau», skal Ye ha fyrt tilbake.

Kimberly med barna (Instagram/kimkardashian)

Julia beskriver at hun nektet å la han høre henne gråte før hun la på telefonen, og ba agenten informere pressen om at duoen var over.

I memoaren beskriver Julia flere hendelser fra forholdet med Ye. Fra angivelige hookups, til tilbudet hans om å betale for en brystoperasjon.

«Det var ydmykende. Det er en virkelig skummel posisjon å være i. Jeg følte meg bare som den lille dukken hans.», skriver hun om tilbudet til Ye.

Julia Fox beskriver forholdet til Ye som å ha ansvar for to babyer.

 «Det var så overveldende og så uholdbart … for til syvende og sist kan jeg ikke sette noen andre først. Sønnen min må være først. Det ble bare for mye. Jeg meldte meg ikke på for å få to babyer. Jeg kunne ikke gjøre det. Det føltes som to babyer.»

Rett etter bruddet med Julia sendte Ye denne bilen til eksen Kim (Instagram/ye)

Memoaren til Julia kommer i grevens tid ettersom Ye hevder Kimberly holder barna unna han. Kan rusavhengigheten til Julia ha utløst en reaksjon hos Kim?

Verken Ye eller Kimberly har foreløpig uttalt seg om saken, men kjenner vi førstnevnte rett kan vi forvente et saftig vers eller hundre på det kommende prosjektet med Ty Dolla Sign.

Les også: Kanye disser Nas, Cardi B, Pusha T+++

Nyeste saker fra 730.no

Les mer