Hopp til hovedinnhold
PENE ØRKENROTTER (DEF JAM/UNIVERSAL)

Rehab for Rihanna

Du vet at du har gjort noe riktig når du gir ut 8 singler fra et album. «Rehab», Rihannas seneste fra Good Girl Gone Bad, blir trolig den siste.

Hennes faste regissør Anthony Mandler har skutt videoen, hvor Barbados-piken camper i ørkenen utenfor Los Angeles, med mye skift, heldigvis ikke vanlige campingklær.
Her kan hun sørge i fred, helt til Justin Timberlake kommer kjørende på motorsykkel. Han tar seg av hjelmen, tar en dusj (med klær på) og åler seg rundt Rihanna. Kanskje hun drømmer.

Sangen høres ut som en Justin-låt som ikke kom med på hans 2006-album FutureSex/LoveSounds, hvor de har fjernet hans vokal, utenom et parti med koring litt stønning og koring fra JT. For så å gi den til RiRi.
Lysluggen har skrevet sangen, mens hans partner Timbaland har produsert.
«Rehab» er allerede inne på Billboard Hot 100 (#91), og ifølge det amerikanske bransjebladet er 20-åringen den andre til å ha hatt 8 singler fra samme album på hitlisten. Den første artisten som presterte dette var countrystjernen Shania Twain.
Rihanna «Rehab» med Justin Timberlake:


Rihanna er på førsteplass i USA med denne.

Ordet på gatene er at sangeren skal spille i Mama Black Widow med Mos Def, men dette er noe hun ikke har bekreftet.

I 2006 var Rihanna med i cheerleaderfilmen Bring It On – All Or Nothing sammen med Hayden Panettiere fra serien Heroes (hvor hun også er en blond cheerleader) Solange Knowles, lillesøsteren til Beyonce. 

Se klipp fra filmen:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer