Hopp til hovedinnhold
TOMINE HARKET ER UKENS REFRESH OF THE WEEK (INSTAGRAM)

Refresh of the Week: Tomine Harket

TOMINE HARKET ER UKENS REFRESH OF THE WEEK (INSTAGRAM)

I samarbeid med Sprite så vil 730 vise frem freshe folk i Norge som vi føler gjør noe flott. Vet du om en refreshing person som fortjener oppmerksomhet? Tips oss!

Å være datter til vokalist i en av verdens mest suksessfulle popgrupper høres på mange måter ganske fett ut.

Samtidig gjør det også forventningene ekstra høye og det å finne sin egen stemme blir på mange måter vanskeligere. 

Men CV-en til Tomine Harket beviser at hun er fresh nok!

Tomine Harket har spilt Annie i musikalen med samme navn, deltatt i MGP og kommet langt i Stjernekamp denne høsten.

Mens hennes «Nostalgi 3Millioner» med Unge Ferrari og AXxe har fått kjørt seg 3 millioner ganger på Spotify.

Denne gang er 23-åringen ukens refreshing kandidat og i den anledning har vi tatt en liten prat med artisten:

Hvordan vil du beskrive 2016 så langt?

– Veldig schizofrent, om man kan si det? Jeg har lært så mye om meg selv og virkelig «funnet» meg sjæl som artist. Samarbeidet med Stig og Aksel har f.eks. åpnet øynene mine for hva mer jeg kan gjøre. Jeg har vært masse i studio og laget så mye forskjellig – og det er det beste som finnes. Ikke noen regler, bare å lage det du føler der og da.

Hva var det verste med Stjernekamp, hva var det beste?

– Det verste med Stjernekamp var vel egentlig bare det å stå på den scenen. Det satt så langt inne for meg å være med på noe sånt. Selv om jeg elsker programmet, er musikk så personlig for meg. Så når jeg plutselig skal stå der foran en million mennesker og synge låter jeg ikke kan så kan jeg miste det helt… Men jeg følte jeg trengte å pushe meg selv ut i det. Ble alt for mye tårer, men var jo også utrolig lærerikt.

LINDMO ER MÅL (NRK)

– Det beste med Stjernekamp var at selvtilliten min vokste noe ekstremt. Jeg er mye mer komfortabel på scenen nå enn jeg noen gang har vært. Jeg tør å slippe meg løs og bevege meg mer på scenen nå også… Det trengte jeg for å si det sånn, haha.

Hva er drømmen din for 2017?

– Å endelig gi ut min egen musikk – 2017 blir året mitt. Nå er jeg så sikker på hva jeg vil jobbe med, hva slags musikk jeg vil gi ut og alt. Fra hvordan alt skal se ut til hvordan det skal låte. Jeg har sunget opera på TV i år, så er ikke mye jeg er redd for nå, si.

Følg Sprite Norge hos Facebook

Se også:

Refresh of the Week: Anna Skavlan

Refresh of the Week: Cezinando

Refresh of the Week: Sala

Nyeste saker fra 730.no

Les mer