Hopp til hovedinnhold
Eminem - Curtis "50 Cent" Jackson Is Honored With A Star On The Hollywood Walk Of Fame
Eminem alias Marshall Bruce Mathers III i Los Angeles i januar 2020 i forbindelse med tildeling av stjerne på Hollywood Walk of Fame for 50 Cent (Kurt Krieger/Corbis/Getty)

Eminem referer til skyteepisoden med Megan Thee Stallion

Eminem sin nye retrolåt«Houdini» skaper reaksjoner – akkurat slik han ønsket.

Nylig overrasket Eminem alias Marshall Mathers (født 72) fansen ved å annonsere sitt nye album The Death of Slim Shady (Coup De Grace).

Den første singelen ut er selvproduserte «Houdini» – som suste inn på 2. plass på Spotify i Norge – hvor 51-åringen er nostalgisk og tar på seg Slim Shady-hatten fra sin ungdom. Det inkluderer som vanlig å snakke sidelengs om andre stjerner.

På låten gjøner han med at Megan Thee Stallion ble skutt av Tory Lanez.

– If I was to ask for Megan Thee Stallion if she would collab with me / would I really have a shot at a feat? / I don’t know but I’m glad to be, rapper 

Dette er det mange som mener er billig og ufint.


Apropos vold mot kvinner: Em sier unnskyld til Rihanna


Eminem får høre det fra flere på sosiale medier. Blant annet mener mange at vold mot kvinner blir tatt mer på alvor i dag enn for 20 år siden, og at Em nå virker tonedøv.

eminem Megan Thee Stallion 730no

Megan Thee Stallion (Instagram/theestallion)

«Er det for mye å be om i det vi entrer Black Music Month om noen få dager, at folk ikke tillater Eminem til å gjøne med Megan, en BW som var offer for skyting, og bruke henne i en sang av en hvit rapper? Folk er for komfortable med å være respektløse overfor svarte kvinner», skriver en på X.

«Du har ikke sluppet et album på 20 år. Folk sjekker deg ikke lenger, men hei, nevn Megans skyting og få folk til å snakke», lyder det fra en annen.

Musikkjournalisten Sowmya Krishnamurthy mener på sin side at rapperen er ikke har helt følingen lenger.

«Eminems karriere er bygget på å være sjokkerende og provoserende for et visst publikum… Å være 51 år og komme med stikk til Megan Thee Stallion? Out of touch», skriver.

 

Andre tar riktignok Eminem i forsvar og mener folk som blir fornærmet ikke forstår seg på Slim Shady.

«Hvis du er fornærmet over Megan Thee Stallion-linjen i Eminems «Houdini», forstår/vet du ikke hvem Slim Shady er – hele meningen er at han gjør narr av alle. Det er ikke så dypt og det er en god linje. Dette er ikke en diss.»

 

I tillegg antar noen at rapperen nevner Meg fordi hun refererte til «Obsessed» – Mariah Careys disselåt til Eminem – i låten «HISS».

– I feel like Mariah Carey / Got these n–s so obsessed, rapper Megan her.

«Megan Thee Stallion brukte tekst fra en sang med stikk til Em, men Em lagde en bar med situasjonen hvor hun ble skutt i foten og dere blir ville og sier Eminem alltid går etter folk. Dere må holde kjeft», påpeker en på X.

Sjekk ut musikkvideoen til «Houdini» nedenfor, som også har med Dr. Dre. 

(Dre banket opp den kvinnelige MTV-stjernen Dee Barnes 27. januar 1991.)


Les også: Dr. Dre skal ha holdt en pistol mot hodet til Nicole Young ifølge rettsdokument


Megan er selv tyst om referansen i Eminems nye låt.

Mange håper at vi får Eminem feat. Megan Thee Stallion «Houdini (Remix)».


Se også: Megan Thee Stallion saksøkes for seksuell trakassering


Følg 730.no på TikTok og Instagram og X og Snapchat og Facebook


Les mer