Hopp til hovedinnhold
Jennifer Lawrence No Hard Feelings aldersforskjell far folk til a reagere
Aldersforskjellen til skuespillerne i No Hard Feelings får flere til å rynke på nesen (Sony Pictures)

No Hard Feelings: Seere reagerer på aldersforskjell

Jennifer Lawrence er artigpetra i No Hard Feelings.

OPPDATERT 14. mars: Det er ikke alle som synes No Hard Feelings ser så veldig morsom ut. I alle fall ikke om de forestiller seg at rollene var byttet om. Etter traileren ble sluppet er det nemlig flere som reagerer på aldersforskjellen mellom skuespillerne, både i komedien og irl.

«First og fremst, jeg elsker Jennifer Lawrence, så ikke begynn. Men en 30 år gammel kvinne som får betalt for å «date» og «date hardt» en 18 år gammel gutt? Helt ok for mamma og pappa. Jeg lurer på om det ville være like morsomt om det var en 32 år gammel mann og 18-åringen var en jente,» skriver en bruker på Twitter.

Det skal sies at Percy – spilt av Andrew Barth Feldman (født i 02) i filmen – skal være 19 år, og ikke får vi vite hvor gammel karakteren til Jennifer er heller. Men vi skjønner poenget.

Andre synes som nevnt uansett at aldersforskjellen mellom Andrew og Jennifer (født i 90) irl også er noe å rynke på nesen for.

Se noen av reaksjonene nedenfor.

https://twitter.com/anthonysweber/status/1633873210818035712

Les den opprinnelige saken nedenfor.

Oscar-vinneren Jennifer Lawrence er kanskje kjent for å være en tullejente irl, men hun har ikke mange komedier filmer på CV-en sin. Foruten om Silver Linings Playbook og Don’t Look Up, vel å merke.

Nå er skuespilleren derimot aktuell med den litt mer lettbeinte komedien No Hard Feelings, der hun forsøker å ligge med en 19 år gammel gutt.

No Hard Feelings handler om en Uber-sjåfør uten en bil.

(Sony Pictures)

Se også: Ikonisk ræva film får remake med Breaking Bad-stjernen

Okay, det er kanskje ikke det som er selve handlingen, men det er her historien starter.

Karakteren til Jennifer Lawrence får bilen sin tauet vekk av en tidligere bekjent hun ghostet, og trenger desperat et nytt kjøretøy. Hvis ikke vil hun miste huset sitt.

Plutselig kommer hun over en annonse der to rike foreldre ber noen om å date sønnen deres, Percy. De ønsker nemlig at han skal komme seg ut av skallet sitt før han begynner på universitet. Som betaling vil personen beleilig nok få en Buick Regal.

Da er det jo bare en ting å gjøre – slenge inn en søknad.

Det ser dog ikke ut som at det blir en lett jobb for karakteren til Jennifer Lawrence.

Jennifer Lawrence ny komedie No Hard Feelings
(Sony Pictures)

Se også: Jennifer Lawrence om å tjene mindre enn Leonardo DiCaprio i Don’t Look Up

Ut ifra traileren å dømme virker det som skallet til Percy, spilt av Andrew Barth Feldman (High School Musical: The Musical: The Series), er vanskelig å knuse.

Jennifer Lawrence er åpenbart komediens største stjerne. I rollene som foreldrene får vi se Matthew Broderick (Løvenes Konge, Inspector Gadget) og Laura Benanti (Gossip Girl 2.0).

(Sony Pictures)

Hasan Minhaj fra The Morning Show dukker også opp i filmen, så vel som Natalie Morales fra den samme Apple TV+-serien.

Film regisseres av Gene Stupnitsky (The Office, Good Boys), som også har skrevet manuset med John Phillips (New Girl, Bad Grandpa).

Se traileren til No Hard Feelings nedenfor.

Filmen har premiere sommeren 2023.

Følg gjerne 730.no på Facebook, Instagram, TikTok og Twitter.

Se også: Jennifer Lawrence ble advart mot å spille i norsk-regissert film

Les mer