Hopp til hovedinnhold
USHERS NYE FUNN (JUSTIN BIEBER)

Ray Kay-video: Justin på jentejakt

– Det skal endel tusen tweets til for at noe blir «trending topic», og i går var «Babymusicvideo» og «Justin Bieber» på 4. og 8. plass på Twitter-listen. Det er imponerende!

Ray Kay vekker oss via sin Blackberry og forteller at hans Justin Bieber-video hadde premiere i natt, og at den altså fikk en fenomenal mottakelse.

– Jeg skjønner godt at han er så populær, han er en skikkelig entertainer med god selvtillit, forteller Reinert, og legger til at flere profilerte Universal Music-sjefer allerede har skrytt av resultatet.

– Dette er hans første skikkelig proffe video, og mitt mål var å vise en litt mer voksen Justin enn det vi har sett tidligere. Shooten gikk veldig bra. Vårt største problem var potensielle «fan mobs», så vi hadde 17 politifolk som security.

15-åringen, som Usher signerte etter at han oppdaget ham på YouTube, sier til MTV News at videoen viser hvordan han forsøker å overbevise en jente om at det er han som gjelder.

– Jeg jager henne rundt og forsøker å få henne, mens hun leker deilig. Men jeg er iherdig. Jeg gir ikke opp.

Se videopremieren:
Fortsetter nedenfor.


Ludacris-gjestende «Baby», produsert av «Umbrella»-radarparet Tricky Stewart og The-Dream og Reinerts veldig gravide venninne Christina Milian, er fra Justins kommende My World 2.0, oppfølgeren til My World EP fra november.
Låten er allerede en sertifisert smash, jamfør #5 på Billboard Hot 100.

Utenom Luda har videoen også med Lil Waynes ferske superstjerne Drake, som Ray Kay også filmet i fjor via denne videoen.

– Drake er en av dem som gjør cameos. Jeg jobbet med ham før han blåste opp, så jeg synes det var moro å få jobbe med ham igjen.

Hør, del spilleren, last ned syv låter:

Nedenfor ser du «behind the scenes».
Ray Kay på verdensveven: Twitter Raykay.com


Nyeste saker fra 730.no

Les mer