Råstilig norsk videodebut: AURORA løper med ulvene

13. jun 2015 kl. 00:00
(SKJERMBILDE/PETROLEUM RECORDS/MADE)

(SKJERMBILDE/PETROLEUM RECORDS/MADE)

Wow! Aurora Aksnes videodebuterer med et lite brak. (Den fine snutten til «Runaways» var egentlig ikke en musikkvideo, ifølge henne selv.)


I den teatralske snutten til «Running with the Wolves» viser
Katy Perry-favoritten frem sin kjærlighet for science fiction og fantasy (hun er stor fan av Star Wars og Harry Potter), og viser samtidig at hun har mer enn bare en gigantisk stemme og et stort låtskrivertalent. Jenta kan jammen spille også.

Det er lett å glemme at 18-åringen fra Os var et mer eller mindre ukjent navn for halvannet år siden, når vi ser hva hun presenterer i 2015.Aurora har heldigvis ikke mistet sin søte personlighet, og når hun via en e-post forteller om musikkvideoen sier den unge popstjernen at hun liker… Ender.


– Har holdt på denne videoen en god stund. Det er deilig å endelig offentliggjøre den! Musikkvideoer er så viktige for å få frem det egentlige poenget. Det var gøy å lage den, Men også veldig krevende musikkvideo å lage siden det var veldig kaldt og jeg endte opp med å måtte bade. Men bading er fint det, det var også ender der. Jeg har alltid likt ender.

Se premiere på AURORAs første offisielle musikkvideo:


Denne uken spiller hun i London og Paris, og førstkommende lørdag (16:30) ser du Aurora på Bergenfest.


Se også:
Frysninger? Aurora med nydelig coverlåt (VIDEO)