Hopp til hovedinnhold

Rasisme, blod og kjærlighet: Alicia Keys’ nye video

I vinter tok Alicia Keys med seg Beyonce til Brasil og skjøt videoen til «Put It in a Love Song» (se her), produsert av hennes samboer Swizz Beatz, men snutten skal hun spare til senere i sommer.

Isteden går 29-åringen for «Un-Thinkable (I’m Ready)» som den fjerde singelen fra The Element of Freedom. Videoen er regissert av britiske Jake Nava (Shakiras ultrasexy «She Wolf», Beyonces megastilige «Single Ladies»), og har med Gucci-modellen Chad Michael Murray fra One Tree Hill i en historie om rasisme og vrien kjærlighet.
(I den virkelige verden er Alicias mamma hvit, mens hennes pappa er sort.)
– Alicia er en genuin artist og jeg var veldig glad for at hun var modig nok til å gå for dette uvanlige konseptet, sier regissøren i en «behind the scenes»-spesial.
– Sammen har vi laget noe som jeg tror er nytt og viktig. Jeg håper folk blir underholdt av videoen, men at den også får dem til å tenke. 

Fortsetter nedenfor videopremieren.


Drake korer på låten, som er produsert av hans kanadiske kompis 40 alias Noah Shebib, men den Hovefestivalen-aktuelle stjernen er ikke med i videoen. 
Her er mer Drake, blant annet opptak fra hans fiktive kjærlighetstur til Jamaica med en fremadstormende gladmodell.
Ifjor gjorde Alicia Keys’ regissør videoen til Britney Spears’ «If U Seek Amy», som laget mye balluba i USA ettersom tittelen egentlig er «F-U-C-K me». 
Dette ble for sterk kost for mange amerikanere, til tross for at Brit er en voksen kvinne, noe Jake og yummy mummyen parodierer: Kolla!

<3:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer