Hopp til hovedinnhold

– Rapping er tacky!

(XL/INTERSCOPE)

I et intervju med Hypetrak nylig forteller Harlem-jenta Azealia Banks at hun synes rapping er tacky, og at hun snart ønsker å slutte med hip-hop til fordel for andre sjangere. Som for eksempel kontemporær jazz. 
 
– Hvis universet lar meg få det som jeg vil, så slipper jeg to album i 2013. Og etter det kommer jeg til å trekke meg litt tilbake, ikke for å ta en pause – men for å gjøre litt research og koke opp en helt ny sjanger. (…) Etterhvert så kommer jeg til å legge rappinga på hylla for godt. Helt seriøst. En dag snart så kommer jeg ikke til å ha lyst til å rappe mere, det er egentlig ganske tacky. 
 
Så hva skal 21-åringen gjøre da? 
 


– Jeg vil få ut to plater, få alle hip-hop-idéene mine ut til verden, og så komme meg tilbake på skolen og ta sangtimer. Gjøre noe moderne jazz, eller whatever. Jeg vet hvertfall at jeg ikke kommer til å orke å rappe for alltid. 


 
Uansett hva framtiden bringer, så har hvertfall «212»-stjernen rukket å samarbeide med to av sine idoler, Lady Gaga og Kanye West.
 
– Det var dødsgøy å jobbe med Ye, jeg dro til Hawaii hvor han har studio og vi hadde en sykt fet tid der ute. Jeg og Gaga jobbet bare sammen via mail. Vi gjorde en låt som heter «Red Flame» og en som heter «Ratchet». Vi får se hva hun vil gjøre med dem, kanskje de dukker opp på ARTPOP.
 
 
Fortsatt fiyah: Azealia + machinedrum = Våt «Van Vogue»: 
 

 

Den biseksuelle babens debutsett Broke With Expensive Taste dropper i februar. Vår anmeldelse(-ish) av hennes første EP 1991 kan du lese her.

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer