Hopp til hovedinnhold
STOVNER OG ALNABRU TAR DET TIL VERSTE VESTKANT (VI DUC TRUONG/CHRISTIAN BASTIANSEN)

Rapper fra Stovner holder det EKTE i Holmenkollen

STOVNER OG ALNABRU TAR DET TIL VERSTE VESTKANT (VI DUC TRUONG/CHRISTIAN BASTIANSEN)
 
– Men når jeg hopper ut av biler, så ser jeg ut som en som dealer

La oss ikke glemme at hip-hop er breialt. En som vet er Zamour, som legger kølla på bordet med videoen til sin nye singel; Sondre- og Kaveh-produserte «Alltid ekte». Den 27 år gamle Stovner-gutten teamer opp med Kaveh, og bryter janteloven flere ganger. Blant annet ved rappe i toppen av Holmenkollen-hoppet, filmet fra luften via regissør Christian Bastiansen og produsent Marielle Torsvik. Se premieren nedenfor.

Grattis med blockbuster-ish video! Hva skjer med Kollen i en rapvideo?– Tusen takk! Hvem har brukt Holmenkollen-hoppet før i norsk hip-hop? Så fine bilder kan man lete lenge etter. Så hvorfor ikke, hehe.Er det en metafor?– Metaforen er at selv om vi vokste opp i blokkene, så vil vi alle gjøre noe med livet. Alle vil komme seg videre og oppdra sine barn i finere strøk og omgivelser. Det handler om å sikte etter no stort. Som jeg sa før jeg lagde denne videoen; «Jeg vil lage en video der jeg tar med meg hood’en ut!»Hvordan vil du definere «ekte»?– Å være ekte er å være seg selv først og fremst, og derfor er det også et begrep som heter; «Slanger vil alltid være slanger». Vær lojal mot dine, vit hvem du er og hvilken posisjon du er i. Ikke lek noe du ikke er, som veldig mange i rap-gamet og bransjen gjør. Stå for alt du sier, ikke lyv, jobb hardt, og ALLTID hold det ekte om du er mann eller kvinne.Rocker du den storslagne, røde jakken IRL?– Hehehe… IRL ser du meg med jobbuniformen som er gul og masse refleks. På kveldstid er det hoodie og benkpress som står for tur, men når vi må pynte oss litt ekstra så kommer sånne jakker frem, haha.Hvorfor ville du jobbe med Platinum K?– Kaveh og går langt langt tilbake. Det er mye større enn det ser ut som. Alt dette vil man kunne se snart i en minidokumentar på YLTV.Hva synes du om norsk rap anno 2016?– Nivået har kanskje aldri vært så høyt. Det er så mange flinke og dedikerte spillere der ute, så hvis man vil bli satt på samme kart er du nødt til å finne frem boksehansker og tannbeskytter. Musikken har heller aldri vært bedre spør du meg.Hva tilfører du gamet?


Jeg tilfører gamet en ny stil og ny sound. Alt jeg gir ut skal være nytt for ørene dine. Jeg tilfører gamet «Hood’en 2016»-versjonen. Ekte prat og sanne historier/opplevelser.
 
Hva er planen for 2016?


– Holde det EKTE! For ord og handling er to forskjellige ting der jeg kommer fra. Men husk; jeg har med meg boksehansker og tannbeskytter da!
 
Se premieren på Zamour med Kaveh «Alltid ekte»:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer