Hopp til hovedinnhold
Ariana Grande-Butera og Stefani Joanne Angelina Germanotta har mye til felles (Ariana Grande)

Rain on Me: Lady Gaga forteller hvorfor hun gjemte seg for Ariana Grande

Lady Gaga kan regne med Ariana Grande.

Fredag morgen slapp den italiensk-amerikanske duoen sitt første samarbeid: «Rain on Me».

På den ferske singelen danser popstjernene seg gjennom traumer og smerte, men gjennom regnet har det også vokst frem et vakkert vennskap <3

Musikkvideoen, spilt inn før korona, kommer senere i dag.

Oppdatert: Her er musikkvideoen, regissert av Sin City-regissør Robert Rodriguez:

«Rain on Me» er produsert av BloodPop, BURNS og Tchami.

I et timeslangt intervju med Zane Lowe hos Apple Music sier Gaga at hun ikke hadde kommet like langt i helbredelsesprosessen som Ariana da de møttes i studio. 

Zane, som er en råflink journalist, lurer på om Gaga bevisst eller ubevisst ville jobbe med nettopp Ariana fordi hun har kjempet seg gjennom ekstremt traumatiske opplevelser.

– Definitivt! Hennes evne til å gå videre… Da hun kom inn i studio gråt jeg fortsatt, men det gjorde ikke hun. Hun sa at det kom til å gå bra med meg, hun ga meg nummeret sitt… Hun var så bestemt, sier Gaga om Ariana.

– Hun prøvde igjen og igjen å være vennen min, og jeg skammet meg for mye til å henge med henne [utenfor studio].

– Jeg ville ikke projisere all negativiteten min på en som ble helbredet. Men til slutt tok hun meg på det. Hun sa «du gjemmer deg». Og jeg innrømmet det. Så blomstret et vakkert vennskap.

Fortsetter nedenfor

#tb 2015 (Kevin Mazur/WireImage/Getty)

Lady Gaga forteller Zane at regnet i teksten har en dobbel betydning. 

I’d rather be dry, but at least I’m alive
Rain on me, rain, rain
Rain on me, rain, rain

– «Rain on Me» er en analogi for tårer, men det er også en metafor for mengdene jeg drakk for å bedøve smerten. Jeg skulle heller vært tørr, men jeg har ikke dødd ennå, jeg er i det minste i live, sier hun.

Ariana er ikke med i Apple Music-intervjuet, men på Instagram og Twitter gir hun mye kjærlighet tilbake til Gaga. 

– En gang… Møtte jeg en kvinne som visste smerte på samme måte som jeg gjorde… Som gråt like mye som jeg gjorde, som drakk like mye vin som jeg gjorde, spiste like mye pasta som jeg gjorde og som hadde et hjerte som var større enn hele kroppen hennes, starter Ari.

– Hun føltes umiddelbart som en søster for meg. Hun holdt hånden min og inviterte meg til sin vakre verden Chromatica og sammen fikk vi uttrykke hvor vakkert og helbredende det føles å faen meg gråte! 🌧 Jeg håper dette får dere alle til å føle dere like oppløftet som det gjør for oss begge. Jeg elsker deg @ladygaga, din vakre superkvinne!

Ari henter også frem en ti år gammel tweet som passer ekstra bra nå:  

…Og deler noen manipulerte bilder: 

I dag (fredag) er det tre år siden et terrorangrep rammet Ariana Grandes konsert i Manchester. 22 mennesker, deriblant flere barn, mistet livet. Over 100 ble såret. 

Lady Gagas sjette studioalbum Chromatica slippes neste fredag.

Se også: Her er Lady Gagas nye kjæreste

Nyeste saker fra 730.no

Les mer