Rae Sremmurd sprutet utover hele Rockefeller

11. feb 2017 kl. 00:00
SWAE ER LITTTTT (HÅVARD JØRSTAD)
 
SWAE ER LITTTTT (HÅVARD JØRSTAD)
 

Det er i overkant av et år siden Rae Sremmurd sist gjestet Oslo, og den gang lettet søskenparet såvidt på sløret om albumet Sremmlife 2. Uten å gå i detalj om hvordan det gikk med albumet; at låten «Black Beatles» klatret til topps på Billboard Hot 100 og fikk verden til å stå stille via internettsensasjonen #MannequinChallenge sier sitt.
Vel, publikum sto alt annet enn stille på Rockefeller i går. Før konserten kunne eldstemann Slim Jimmy via sin Insta-story røpe at brødrene hadde 100 (!) flasker sprudlevann stående backstage. Har man en låt med 312 millioner Spotify-streams kan man vel unne seg å være litt ekstra på europaturneens siste stopp.


Fortsetter nedenfor videoen.
 

#RaeSremmurd filllllleristerrrrr Rockefeller 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

A video posted by 730.no (@730no) on

Swae Lee og Slim Jxmmi hadde knapt rukket å komme på scenen før de første flaskene var poppet, og dråpene fordelt på både seg selv, scenen og publikum. Og det stoppet ikke der; mens lillebror Swae tok seg av rappingen innledningsvis, ga Jimmy en rolig innføring i hvordan man blant annet stuper kråke med sprutende champagneflasker i hendene, og deretter sklir på magen i sølet etterpå.

Selvskreven gjest på enhver 17. mai-frokost fra nå av, han Jimmy.

(Stort utrop til de som måtte vaske scenen!)

Men gutta bød selvsagt på mer enn bobler, og slang hitlåter som blant annet «No Flex Zone», «No Type», «Swang» og 2x nevnte «Black Beatles» på bordet.

Gårsdagens konsert var flere hakk bedre enn fjorårets show i Oslo, og vi tar gjerne imot et besøk av gutta neste år også. Eller på festival i sommer!

Så får vi se om Drake alias
han kommer til Norge i neste måned

Se bildene til Håvard Jørstad nedenfor: 

(HÅVARD JØRSTAD
  
 
Se også: Rae Sremmurd x 730: – Vi tar alle slags jenter!