Hopp til hovedinnhold
HVEM SKAL DØ? (FOX)

Rå trailer: Predators

Arnold Schwarzenegger dukker nok ikke opp i Predators, men oppfølgeren til muskelbuntens 1987-«klassiker» kan smykke seg med navnet Robert Rodriguez, Quentin Tarantinos partner.

Produsenten og manusforfatteren har dessuten samlet en flott gjeng foran kameraet:

Adrien Brody, som tidligere har vunnet Oscar for Roman Polanskis The Pianist, og som spilte Beyonces sjef i Cadillac Records, Alice Braga, tøffingen Anna fra I Am Legend, snart aktuell i Repo Men, dyktige Walton Goggins alias sjuke Shane i den undervurderte politiserien Shield, Laurence Fishburne (The Matrix, CSI), Topher Grace (Venom i Spider-Man 3), Mahershalalhashbaz Ali (sci-fi-serien The 4400) og Rodriguez’ rå fetter Danny Trejo.

Handlingen er ikke så nøye. Det viktige er at den kliss nye traileren (teaseren) – som hadde premiere på SXSW – er ypperlig:

Nerd fact: Derek Mears, som spiller en av predatorene, tolker passende nok rollen som hockeymaske-Jason i nyeste Friday The 13th.

Rodriguez forsøkte å gjøre Predators for 15 år siden, med Arnold og Jean-Claude Van Damme (!), altså uten å få grønt lys.

– Kanskje folk vil glemme alle de dårlige oppfølgerne og tro at denne og originalen er de eneste som eksisterer, sa han til MTV.

Amerikansk-ungarske Nimrod Antal (Vacancy) står for regien. Premieren er i juli.

Rodriguez gjør også en annen Arnold-oppfølger, med Rose McGowan i den fyrrige hovedrollen.

Les mer