Hopp til hovedinnhold

R-Patz som kåtskalk i Paris

(SCANBOX)
 

Etter å ha spilt forførende vampyr, forsøker Robert Pattinson seg som forførende menneske i Bel Ami, basert på Guy de Maupassants 1885-bok med samme navn. Her spiller han en journalist som bryner seg på litt for mange damer. Dette innebærer – som vanlig – mye jug og svik, men (ødeleggelsesalarm:) R-Patz’ karakter ender opp som en av Paris’ mektigste.

Den Declan Donnellan- og
Nick Ormerod-regisserte romantiske «thrilleren» skulle ha verdenspremiere i oktober, men er utsatt til mars. Ifølge den norske distributøren kommer den ikke på kino i Norge. (Er det ikke nok nordmenn som vil se Robert som kvinnebedårer?)
 
Se den nye traileren her:

<a href='http://video.uk.msn.com/?mkt=en-gb&#038;vid=fae1b3ae-bc50-4947-a29a-011836e782ad&#038;from=&#038;src=FLPl:embed::uuids' target='_new' title='Bel Ami trailer (MSN Exclusive)' >Video: Bel Ami trailer (MSN Exclusive)</a>


Bilder fra filmen: Robert som Georges Duroy, Kristin som Virginie, Uma som Madeleine Forestier, og Christina som Clotilde de Marelle:

(SCANBOX)

(SCANBOX)

(SCANBOX)
 
Fun fact: Bel Ami er også navnet på et stort homsepornofilmselskap.

 

Utenom den fjerde Twilight-filmen byr 2012 også på Robert Pattinson i Cosmopolis, i regi av skrullete David Cronenberg. Her spiller R-Patz en dollarmillionær i New York.
 
Vår anmeldelse av Breaking Dawn: – For lite sex (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer