Hopp til hovedinnhold

Quiz: «Unge» Pharrell Williams vs. «gamle» Pharrell

2003 2013 (STAR TRAK/INTERSCOPE)

 
Noen har det med å aldri bli gamle. Ung til sinns er én ting (Arne Næss yo), men når du bikker 40 og fortsatt har fjeset til en fjortenåring, da er det rom for begeistring. 
 
Artisten, produsenten, kremmeren og klesdesigneren Pharrell Williams er et av erkeeksemplene på mennesker som har unnsluppet samtlige jafs fra tidens tann. Etter at Sk8board P rundet the big 4-0 i april i år, har mange igjen forundret seg over at han fortsatt er like fjong i figuren nå som da han først dukket opp på MTV for 14 år siden.

High school-årboka:

Instagram 23 år senere:

  

Så, hva er hemmeligheten? Det skal sies at Virginia-hunken har holdt seg unna både Molly og alkohol hele veien (minus samarbeidsavtalen med den laktosefri Bailey’s-avarten Qream), men fortsatt: How? 
 

Det nærmeste vi kommer tids-trylleri av denne sorten her til lands, er vel via den evigunge 53-åringen Morten Harket:


Hvertfall: Nettmagasinet Vulture har laget en quiz hvor du kan teste deg selv og hvor godt du ser forskjellen på noen-og-20 år gamle Pharrell vs. velmodne mr. Williams anno 2013.

Ta testen her! 

 
Og med ungdomskilden inntakt og ballegrep-comeback på radio i sommer via Daft Punks «Get Lucky» og Robin Thickes «Blurred Lines», er det vel ikke så rart at Pharrell er…..?
 

 

Se også: Hayden Panettiere rister løs for Pharrell & Robin Thicke (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer