Hopp til hovedinnhold
Quentin Tarantino på festivalpremieren til Once Upon A Time In Hollywood i Cannes mai 2019 i Cannes (Gareth Cattermole/Getty)

Quentin Tarantinos kino får politibeskyttelse før premieren på hans nye film

I forkant av premieren på Once Upon a Time In Hollywood, gjør politiet i West Hollywood ekstra sikkerhetstiltak etter flere trusler.

En mann har nå fått rettslig forbud mot å besøke New Beverly Cinema; kinoen til Quentin Tarantino.

Besøksforbudet kommer etter at personen truet kinoen via tekstmeldinger og sosiale medier.

Ifølge The Blast har han skrevet at folk bør holde seg borte fra New Beverly 25. juli, ettersom han skal begå en voldelig handling som kommer til å gjøre ham kjent.

Once Upon a Time In Hollywood har førpremiere på kinoen denne dagen. (Offisiell premiere dagen etter.)

Personen har i tillegg skrevet at det bør «begås massemord på alle millennials».

Tarantinos kino i West Hollywood (New Beverly Cinema)

Truslene nevner også tidligere kultleder og massemorder Charles Manson. De første truslene kom etter at kinoen bannlyste mannen for å trakassere kvinner i lokalet.

I etterkant har personen forsøkt å kontakte Quentin Tarantino direkte for å få ham til å heve forbudet. Mannens besøksforbud gjelder foreløpig kun for kinosalen, ikke regissøren.

Kinosalen fra 1929, med 300 seter, har vært Quentins faste kinematograf siden han var 18 år. Da det i 2007 ble kjent at eierne av bygget ønsket å rive kinoen, kjøpet han bygget.

– Så lenge jeg er i live, og så lenge jeg er rik, kommer New Beverly til å være der, sa regissøren til Reuters i forbindelse med kjøpet.

New Beverly har 300 seter og ligger 10 minutter nedenfor Paramount Pictures Studio.

Brad Pitt, Quentin Tarantino, Margot Robbie og Leonardo DiCaprio under Cannes-premieren til OUATINH (Matt Winkelmeyer/Getty)

Once Upon a Time In Hollywood, som finner sted i 1969, er den første filmen med Leonardo DiCaprio og Brad Pitt sammen. Leo spiller den ikke lenger så relevante skuespilleren Rick Dalton, mens Brad har rollen som hans stuntmann Cliff Booth.

Filmen tar også for seg drapet på gravide Sharon Tate (Margot Robbie); kona til regissør Roman Polanski. Hollywood-stjernen ble myrdet av følgere av Charles Manson (Damon Herriman).

Hva sier anmelderne om Once Upon a Time in Hollywood?

Les mer