Hopp til hovedinnhold
SAMANTHA GEIMER FOTOGRAFERT PÅ 70-TALLET AV ROMAN POLANSKI (PRIVAT, DIMENSION)

Quentin Tarantino beklager overfor voldtektsofferet

SAMANTHA GEIMER FOTOGRAFERT PÅ 70-TALLET AV ROMAN POLANSKI (PRIVAT, DIMENSION)


Da Harvey Weinstein ble veltet, kunne hans protesjé Quentin Tarantino indirekte bli dratt med dratt med i #metoo-dragsuget. Regissøren visste om den mektige Hollywood-mogulens oppførsel.


Men Quentin sa at han angret på å ha jobbet med Harvey, byttet studio og er godt i gang med
Charlie Manson-filmen med Leonardo DiCaprio.


(Sony trakk det lengste strået, men måtte – angivelig – spytte inn 95 millioner dollar i produksjonsbudsjett, gi final cut, all kreativ kontroll og raust nok 25 % av boxoffice-inntektene til Quentin, i tillegg til at regissøren får rettighetene til filmen etter 10-20 år.)


I tillegg jobber han med en R-rated
Star Trek-film for Paramount, som brått kunne ha hengt i en tynn tråd.Quentin fikk dog et nytt tilbakefall denne uken, da
hans stusselige 2003-intervju med Howard Stern dukket opp på nytt. Her sier en flåsete, men påståelig Quentin at han ikke tror på at Roman Polanski voldtok Samantha Geimer i 1973, og at hun «ville ha det».Offeret selv slo raskt hardt ned på
Pulp Fiction-regissøren.– Han har feil. Jeg vedder for at han vet det. Jeg håper han ikke driter seg ut ved å fortsette å snakke på den måten, svarte Samantha.– Det har ikke så mye å si hva folk tror. Jeg påvirker ikke livet mitt. Jeg vet hva som skjedde. Jeg trenger ikke at folk skal mene på hvordan det er å bli voldtatt som 13-åring.– Jeg er ikke forbannet, men jeg vil trolig føle meg bedre hvis (Quentin) innser at han tok feil.Ifølge
Yahoo! har Quentin nå bedt Samantha om unnskyldning. Både ved å først ringe henne, og så gi en uttalelse.– Jeg ønsker å gi en offentlig unnskyldning til Samantha Geiter for mine arrogante bemerkninger på
The Howard Stern Show, hvor jeg spekulerte om henne og lovbruddet som ble utført mot henne, skriver Quentin.– Femten år senere så innser jeg hvor feil jeg tok. Ms. Geimer BLE voldtatt av Roman Polanski. Da Howard begynte å snakke om Polanski, så spilte jeg feilaktig djevelens advokat for å være provoserende. Jeg tenkte ikke på Ms. Geimers følelser, noe jeg beklager på det sterkeste. Så, Ms. Geimer, jeg var uvitende og ufølsom og først og fremst uriktig. Jeg beklager, Samanta.


Les mer