Hopp til hovedinnhold
Tom Holland Zendaya Spider-Man 4 kjaerester
Tomdaya for alltid 🫶 (Instagram/zendaya)

Zendaya åpner opp om livet med Tom Holland

Zendaya og Tom Holland er kanskje dekadens største kjendispar.

OPPDATERT 23. september: Zendaya svarer etter flere spekulerte i om hun og Tom Holland har forlovet seg som følge av et bilde hun delte på Instagram. På dette bildet har hun nemlig på seg en ring.

(Instagram/zendaya)

Men alle de som trodde dette betydde at et bryllup er i vente må tro om igjen. Skuespilleren er rask med oppklare forvirringen, og stusser for øvrig over at folk kunne tro at det var slik hun ville delt nyheten.

– Jeg kan ikke poste noe som helst. Dere, jeg postet det på grunn av capsen min! Ikke på grunn av ringen på min høyre finger, folkens. Tror dere det er slik jeg ville sluppet nyheten? Tror dere… Hva, ler Zendaya i en video hun deler på Instagram Story.

Se snutten nedenfor.

I den opprinnelige saken nedenfor åpner Zendaya opp om livet med Tom 🥹

Men livet er ikke alltid en dans på roser – selv for Tomdaya.

Nå forteller Zendaya (født i 96) om hvordan berømmelsen har endret hverdagen og dynamikkene i livet hennes.

Det er ikke bare bare å være verdens mest berømte par.

Tidligere i år brettet Tom Holland (født i 96) ut om hvor vidunderlig han syntes kjæresten Zendaya er.

– Hun er fantastisk å jobbe med, hun er antageligvis den mest talentfulle personen jeg noen gang har jobbet med. Hun er fantastisk, skryter skuespilleren.

Edderkoppmannen la senere til at de ikke skylder noen å snakke om forholdet.

Tomdaya alias Peter og MJ (Marvel/Sony)

– Forholdet vårt er noe vi begge er utrolig beskyttende overfor, og vi vil holde det så hellig som mulig. Vi synes ikke vi skylder noen å snakke om det, det er vår greie, og det har ikke noe å gjøre med våre karrierer, forklarer 27-åringen.


Les også: Når kommer Spider-Man 4?


Vanligvis forsøker begge å holde forholdet så privat som mulig. Det har endret seg i løpet av de siste månedene. I et nytt intervju med ELLE (gjort før streiken startet) åpner også Zendaya opp om livet i rampelyset og det eksistensielle behovet for å beskytte freden sin.

– Jeg aksepterer at deler av livet mitt kommer til å være offentlig, begynner Euphoria-stjernen.

Zendaya etter å ha skapt Emmy-historie med Euphoria (Instagram/Zendaya)

– Jeg kan ikke ikke være en person og leve livet mitt og elske personen jeg elsker. Men jeg har også kontroll over hva jeg velger å dele. Det handler om å beskytte freden og la ting være dine egne, men heller ikke være redd for å eksistere.

Dune-skuespilleren legger til at oppmerksomheten rundt henne har forandret seg betraktelig etter siste sesong av Euphoria og Spider-Man: Homecoming.

– Før kunne jeg gå steder og komme meg ut alene. Men i Boston [i fjor vår] endte jeg opp med å reise hjem igjen, fordi det var virkelig overstimulerende. Alle ville henge på en bar eller noe, og jeg var sånn: Jeg vil gjerne, men tror jeg kommer ødelegge kvelden for alle dersom jeg blir med.


Les også: Les hva Tom Holland skriver om Zendaya 🥹


Superstjernen har kjent for å teste grensene for hvor langt paparazzien er villig til å gå. Under en tur til Venezia tidligere i år ble Zendaya nemlig fotografert mens hun gikk tur med hunden Noon.

– Jeg hadde denne ideen om at jeg kan gå rundt i Venezia. Nei, det kan jeg ikke. Jeg måtte plukke opp bæsjen til Noon og jeg tenkte: vær så snill, ikke ta et bilde av meg som plukker opp hundedritt. Det er et bilde av meg som holder posen, men heldigvis sparte de på å gripedelen.

Daya avslutter med at hun ikke lenger ønsker å gjemme seg i offentligheten.

– Du kan ikke gjemme deg. Det er heller ikke gøy. Jeg navigerer min vei gjennom det nå mer enn noen gang. Det handler om å beskytte freden min.

Bra for deg Z 🥹


Se også: Zendaya gir tennisskjørtet comeback i Challengers


Zendaya er snart aktuell som tennisspiller Tashi Duncan i filmen Challengers. Premieren er utsatt grunnet streiken blant skuespillere og manusforfattere. (Kjedelig å lansere en Zendaya-film uten at Z kan gjøre promo.)

zendaya challengers Tashi Donaldson triangle red ban trailer Mike Faist josh oconnor red band trailer 2
Zendaya, Josh O’Connor og Mike Faist med trekant og tennis i Challengers (MGM)

Fun fact: I forkant av filmingen i Boston – før Dune: Part Two – hadde Zendaya tre måneder med intens tennistrening.

Plus oppfølger til Oscar-nominerte Dune som – etter planen – skal komme ut i november i år.

Fans bør neppe holde pusten da Warner Bros. melder at også Dune 2 blir skjøvet til 2024 på grunn av streiken.


Se også: Zendaya hyller Angus Cloud 🕊

Nyeste saker fra 730.no

Les mer