Puster Britney og Beyonce i popnakken

13. apr 2009 kl. 00:00
FRA MUSIKKVIDEOEN TIL HEIDIS «HIGHER»  (HEIDI MONTAG RECORDS)

Mange sangere forsøker seg som skuespillere, så skuespillere bør få lov å synge.
Mens man venter på toner fra for eksempel Megan Fox, Pia Tjelta og Jenny Skavlan, kan man lytte til Heidi Montag fra The Hills sin nye singel «Look How I’m Doing».
(Min navnsøster er kanskje ikke best kjent som en skuespiller, ettersom serien er et realityshow, men det ser ut som noen scener krever litt innlevelse.)
Låten, hennes fjerde utgivelse, kom – ironisk nok – i salg 1. april, og er produsert av Steve Morales (Christina Aguilera, Enrique Iglesias, Fabolous), med rapperen MGK aka Machine Gun Kelly på remixen.
(Fun fact: Han er født i Cleveland og oppvokst i Egypt.)
Du kan høre den nedenfor og laste ned begge versjonene her.


Den slanke, platinablonde 22-åringen fra Colorado, som var en av de få kjendisene som hadde store nok baller til å stolt vise at hun stemte på John McCain, er ute med teaseren for videoen til «Look», hvor hun kanskje skal røpe hvordan det er å leve i konstant blitzregn.
Muligens via et skråblikk på dagens populærkultur.


Selv om Heidi angivelig tjener 450 000 kroner per The Hills-episode, er hun fortsatt grasrot og undergrunn via sin egen indielabel Heidi Montag Records, og holder det kostnadseffektivt ved å bruke sin artsy (noen ganger rappende) Hills-mann Spencer Pratt som regissør for musikkvideoene.
Speidi, som paret kaller seg, er høye på livet i videoen til fjorårets «Higher», med Heidi i full vigør foran kameraet:
En annen skuespillerinne som heller ikke er mest kjent for sitt arbeide – blant annet komediekalkunen Love Guru, torturpornoen Saw V, floppen One Missed Call og årets ikke så skumle The Unborn – er Los Angeles-jenta Meagan Good, som også skal være godt i gang med innspillingen av sin første plate.

Nedenfor er to smakebiter som har gitt 27-åringen blandet mottakelse.
(OPPDATERT: VI TOK FEIL, DETTE ER HENNES SØSTER LAMAYIA GOOD.)Heidis kollega Whitney forklarer hvorfor The Hills‘ New York-serie blir/er hot.