Hopp til hovedinnhold

Pusha T (og fire andre) til Hovefestivalen

TOPP 5 TØFFESTE NÅGJELDENDE RAPPERE (GOOD/UNIVERSAL)

De fem første artistene til neste års Hovefestivalen (28. juni – 3. juli) er på plass, og dette bør være noe for (nesten) enhver smak:

Pusha T, Bring Me The Horizon, The 1975, Lars Vaular og Lemaitre.

Pusha Ts gruppe Clipse er sertifiserte norgesvenner. Dette blir trolig King Pushs første ordentlige norgeskonsert etter at han ble soloartist via Kanye Wests label GOOD Music. Selv mener den Bronx-fødte Virginia-rapperen at hans solodebut My Name is My Name er årets album. Vi spurte flere nordmenn hva de mener.


Mye takket være stjernevokalist Oliver Sykes, så har britiske Bring Me The Horizon blitt verdens beste skamløse Tryvann-hardcore-band, om det er lov å si. Selv om de er bråkete; de også både party – og litt emo. BMTH har spilt i Norge mange ganger, og deres John Dee-konsert i Oslo er en av de råeste vi har vært på noensinne. (Og vi har vært på et par, #foråsidetsånn.) Låten/videoen «Shadow Moses» er in-fuckin-sane.


Manchester-kvartetten The 1975 tok sin «alternative» rock til toppen av den engelske salgslisten via sitt  selvtitulerte, strålende debutalbum i september.


Lars Vaular = Hele Norges.


Norske Lemaitre spiller på Hove for tredje gang. Duoen fikk mye global oppsving via den offisielle reklamefilmen for iPhone 5c.


– De fem artistene er en fin liten miks av artisttyper som vi ønsker oss, og gir en god pekepinn på hva slags typer musikk kommer til å ha på Hove i 2014, sier bookingansvarlig Toffen Gunnufsen i en mail til 730.

– Flere store navn er allerede bekreftet, og vi gleder oss til å dele disse med publikummet vårt utover i desember.
 
La oss håpe på denne gjenforente duoen.

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer