Hopp til hovedinnhold

Puppete «hæppi-ræpp» fra Fredrikstad

HEISANN? (STARONE/SONY)

Han kaller seg JokR, men musikken hans er ingen spøk. 27-åringen fra Fræsh’stad går nå for landeplageforsøk med
Simen Fjeld-produserte «BH», som har videopremiere nedenfor. Selverklært «lystig hip-hop» som får Erik og Kriss til å høres ut som Brand Nubian <3. Nyt den brystholdende snutten nedenfor praten med gladgutten.

JokR, grattis med ny frækk singel.

– Hehe, takk for det, ass.


Hvorfor en låt om brystholdere?

– Fordi jeg har en tendens til å lage låter som ikke er gjort så mye tidligere. BH’en er jo folkelig blitt den, og de fleste har vel et visst kjennskap til den også.

Sant det. Du sier du gjerne vil se jentas BH… men du vil vel aller helst se puppene?


– Ikke nødvendigvis i denne sammenhengen… Men helt ærlig, så er det vel snakk om at denne dama egentlig har former, ser sykt digg ut på alle områder, men gjemmer alt bak svære telt av noen jakker. I «BH» så er det store plagget en boblejakke (jamfør videoen). Så det er egentlig nok å bare få se litt av BH’en. Fetish?

Fetish-ish… Men noen jenter liker å ikke gå med BH. Har du noen tanker rundt det?

– Hmmm, ikke annet enn at det ser meget bra ut på noen chicks. MEN hvis boobsa henger nede på kneskålene, så kan det være greit å bruke BH altså.


Fortsetter nedenfor.

Hip-hop og rap har alltid vært stort i Fredrikstad. Hvorfor tror du det?

– Det starta jo med på midten av 90-tallet med Pen Jakke, Norges hiphop-ener den gangen. Etter det har gruppa Lok Allé tatt den sjangeren videre og gjort det bra. Katastrofe og jeg har klart å nå ut til hele landet med vår musikk og kjører nå på med lett og lystig hip-hop eller «hæppi-ræpp», som Katastrofe sjøl ville ha sagt det, hehe.

Du er fra Fredrikstad, men noen sier også at du har en såkalt «Sarpsborgs-vibe». Stemmer det?

– Say whuuut? Hvem sier det??? Hehe, nei, jeg er fra Fredrikstad og det er jo flott at 730.no har såpass mange lesere at de fleste nå får dette med seg. No diss, Sarpsborg <3Hvis du kan velge topp 3 norske favorittrappere og gå i studio med, hvem hadde du valgt?

– Yosef fra Madcon, fordi han er Norges mest joviale mann OG en meget habil rapper. Men måtte nok ha spilt inn hver for oss i studio, jeg hadde jo ikke klart å legge ei glose uten å bryte sammen i latter med han i nærheten. OnklP, for jeg har hørt mye på Dirty Oppland opp gjennom og digger alt fra attituden til tekstene hans. Det hadde vært artig!
Jeg bryter reglene og velger 4 til sammen… jeg velger en gruppe nå…Okay? Robin og Bugge. Fordi gutta er fantastisk hyggelige, morsomme og dyktige på denna greia si. Blei kjent med gutta i fjor på en sommerturné og gutta…. LET’S MAKE A HIT!

Er JokR bedre enn Cir.Cuz?

– Noen liker leverpostei og andre liker makrell i tomat.

Hva skiller JokR fra Cir.Cuz?

– Vi applererer jo åpenbart til det samme publikummet, men jeg føler vi har to forskjellige måter å tenke musikk på. Gutta i Cir.Cuz har levert hits på samlebånd den siste tiden og ønsker gutta lykke til videre. Hyggelige karer er dem også!


Hva var det kuleste du gjorde i sommer?

– Festival, ass! Månefestivalen var epic! Stor scene, hjemmebane, masse folk, stemning, kan ikke be om så mye mer da? Nei, det var så fett det!


Hva er planen for resten av året?

– Lage masse god musikk og kose meg med det!

Du kan også kose deg, her med ekte hæppi-ræpp rett ut av Fredrikstad:

Videoen er i snedig regi av Mats Michael Olsen.
 
La oss ta deg med til Tromsø: Nord-norsk Pitbull med en dæsj av Drake? (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer