– Puppene mine er så store at jeg ser ut som en hore

29. jan 2013 kl. 00:00

Modern Family-MILF’en Sofia Vergara virker ikke så misfornøyd med sine rause kurver. Men under Screen Actors Guild Awards fortalte colombianeren at hennes pappa ikke var like begeistret for hennes usjenerte stil.

– Faren min fortalte meg at hvis jeg kom til å gjøre noe artistisk, så kom jeg til å se ut som en hore, sa 40-åringen under showets åpning.

– Jeg svarte ham, «med disse store puppene som jeg arvet av moren din, ser jeg allerede ut som en hore!»

Se snutten hvor Sofia og andre skuespillere introduserer seg selv:

Hennes til tider veldig funny serie Modern Family vant pris:

Sofia tapte dog mot funny Tina Fay, som vant «Actress In a Comedy Series»-prisen for den en gang så funny serien 30 Rock:

The Hunger Games-«babe» Jennifer Lawrence vant for beste skuespillerinne i film via Silver Linings Playbook:

Ben Affleck & co fikk pris for veldig underholdende Argo:

Kjempeartige Anne Hathaway vant for sin rolle som Catwoman i Les Misérables:

Ikke uventet fikk Claire Danes high five fra SAG for sin karakter Carrie i Homeland. Hun kysser kollega Damian Lewis (alias Nicholas Brody) på munnen før hun tar i mot prisen. (Så er Homeland på ekte? Se kozebildet.)

Claire, som er gift med skuespiller Hugh Dancy, fødte sitt første barn i forrige måned. (Hun var gravid under innspillingen av Homeland.) På scenen sender hun en shoutout til undertøysmerket Spanx, som holder ting på plass: «Brand Spanx-ing new mom.»

«It is so good to be bad», sier Bryan Cranston da han fortjent nok får sin første SAG Award for rollen som Walter White i Breaking Bad. (Bryan er/var også bra som tannlegen Tim i Seinfeld.)Se også: Sofia Vergara uten BH