Puppelegen til Monica Hansen tidligere arrestert

29. jan 2009 kl. 00:00
(PRIVAT)
Etter at 730 i helgen skrev om den norske Los Angeles-baserte glamourmodellen Monica Hansens søksmål mot en Miami-lege, har det dukket opp litt mer opplysninger om mannen.
Dr. Leonard M. Hochstein er i dag anklaget for ulovlig bildebruk, men ifølge Miami-Dade County Courthouse har plastiskkirurgen hatt trøbbel med loven tidligere.
En «case search» med saksnummer F-03-022545 som 730 har utført, lister en «misdemeanour» (foreelse) og en «felony» (grov forbrytelse) for henholdsvis ordensforstyrrelse og «controlled substance/possession», som vanligvis betyr besittelse av narkotika.
Navnet på personen er Leonard Hochstein, født 18. juni 1966.
Florida-saken ble bokført 11. august 2003 og lukket 8. september 2003.

Faksimile fra Miami-Dade County Courthouse: (klikk for å forstørre)

Monica Hansen sendte 730 en pressemelding fra sine Beverly Hills-advokater Hall & Lim, hvor de skriver at Tønsberg-pikens navn og bilder har blitt benyttet som reklame på legens nettsted LHochsteinmd.com uten hennes tillatelse. De krever en ikke-spesifisert kompensasjon.
Summen skal utgjøre det legen har tjent på den angivelige bruken av Hansens navn og bilder.
Kirurgen er basert i Miami, hvor hun har bodd i fire år.

730 at hun ikke har noen problemer med å vise frem kroppen sin.

– Jeg er veldig liberal og nakenhet er no big deal for meg. Jeg kan gjerne være naken i film, hvis det er smakfullt. Jeg har vært i amerikanske Playboy, og man finner nok bildene på nettet hvis man søker etter februarutgaven i 2006, sa modellen.

Monica Hansen er med i Madcons Spellemannprisen-vinnervideo «Liar» sammen med Triana Iglesias (se den her) og har vært med i serien Battle Dome (under navnet Monica Fox), Hawaii-realitshowet Destiny Stardom, Rude Awakening med Sherilyn Fenn fra Twin Peaks og den seneste sesongen av Baywatch.
Tidligere har hun blitt koblet til kjendiser som Leonardo DiCaprio, Enrique Iglesias og Marcus Schenkenberg.

Noen av Monica Hansens forsider: