Hopp til hovedinnhold
PUMA mener sport kan samle en hel verden: Lanserer kolleksjon i kampen mot korona

PUMA mener sport kan samle en hel verden: Lanserer kolleksjon i kampen mot korona

Puma sin nye, freshe Unity-Collection hyller merkets sportsarv.

I dag lanserer det globale sportsmerket Puma en kolleksjon kalt Unity. Her retter de søkelyset mot hvilke verdier de selv står for, samtidig som de feirer sin sportsarv.

I Unity hylles både sportens forenende effekt, i tillegg til at sportsmerket donerer 200.000 dollar til N.N. COVID-19 Solidarity Response Fund.

Som merke har Puma alltid stått for fellesskap og mangfold. Nå viser de hvordan sport kan samle en hel verden – særlig i vanskelige tider.

Pumas pengedonasjon i forbindelse med denne kolleksjonen er øremerket støtte til WHO globale arbeid i bekjempelsen av COVID-19.

Puma kommuniserer med dette viktigheten av å hjelpe til og bygge en fremtid hvor alle kan fortsette med sport – og ikke minst kjenne på fordelene av aktivitet.

– Nå, mer enn noen sinne, ser vi at sport har en viktig rolle med å forene verden, sier Adam Petrick, Global Director of Brand and Marketing for Puma.

«Som merkevare og med våre atleter og ambassadører, er vi ett team, forent sammen av sporten, for alltid. Under denne spesielle tiden, trenger vi å forenes fordi vi vet at vi er mye sterkere sammen, enn hver for oss.»

Sterke farger og stramt design

Selve Unity-kolleksjonen er en unisex-kolleksjon, og består av sneakers, tilbehør og klær. Alt sammen er i et fresht og minimalistisk design, krydret med sterke farger.

Fargene som er brukt gjenspeiler de som er å finne i flagg rundt om i verden.

Puma mener sport kan samle hele verden. Foto: Puma

Andre detaljer, slik som fargerike glidelåser og gullfargede logoer, er med på å høyne designet.

Som en del av Unity-kolleksjonen har Puma valgt å fokusere på enkelte sneakersmodeller. Her finner du blant annet Future Ride, Ralph Sampson og Cali Sport.
Puma mener sport kan samle en hel verden. Foto: Puma

Kleskolleksjonen består av klassisk og retropreget sportstøy, med hettegensere, track suits og shorts. Alt i ett rent design, men med iøynefallende detaljer.

Puma mener sport kan samle en hel verden. Foto: Puma
Puma’s Unity Collection er ute nå og finnes hos URBAN

SE OGSÅ: Zara Larsson rister løs i ny video

Nyeste saker fra 730.no

Les mer