Hopp til hovedinnhold
CHUCK D SKYLDER FLAVOR FLAV PENGER IFØLGE FLAV (SPITDIGITAL/PUBLICENEMY.COM)

Public Enemies? Flavor Flav saksøker Chuck D

CHUCK D SKYLDER FLAVOR FLAV PENGER IFØLGE FLAV (SPITDIGITAL/PUBLICENEMY.COM)
 


OPPDATERT: Chuck D skriver at det er Flavor Flavs nye management som saksøker. 57-åringen legger til at de er for gamle for slik beef, og at de heller bør fokusere på flomkatastrofen i Texas. Han minner om at Flav angivelig ikke vil stille opp på gratis veldedighetskonserter. 

Dette er saken:
 

I går startet Flavor Flav et søksmål mot sin partner Chuck D for å ha holdt tilbake penger. Public Enemy-«halvdelen» mener Chuck og hans management skylder ham inntekter fra musikksalg/streaming og salg av merchandise.


Ifølge
Variety hevder søksmålet til Flav at han ikke har fått utbetalt noe fra musikksalg/streaming, og at den berømte Public Enemy-logoen har blitt lisensiert uten hans godkjennelse og medvirkning. Flav mener også at deres nye overraskelsesalbum ble sluppet uten at han hadde fått beskjed, med vokal fra ham selv som «ikke lever opp til hans standard og kvalitet».


Den 58 år gamle syvbarnsfaren, kanskje best kjent for sin store klokke rundt halsen og slagordet «yeahhhhhhhh boyyyyyyyyyyy!» (og forholdet til danske Brigitte Nielsen
), mener hans rolle i Public Enemy har blitt undervurdert for å redusere hans forretningsdeltakelse når det kommer til gruppens inntekter, samtidig som managementet anigvelig har brukt «hans berømmelse og personlighet til å markedsføre brandet».

 
 
Logoen til Public Enemy ble skapt i 1986; året før de debuterte med Yo! Bum Rush the Show. Gruppen slapp sitt 14. album Nothing Is Quick in the Desert i sommer. I fjor startet Chuck D bandet Prophets of Rage med medlemmer fra Rage Against the Machine og Audioslave og B-Real fra Cypress Hill.
 
FLAVOR FLAV MED 2PAC (ABC) 
Bonus: Tung, ikonisk The Bomb Squad-produsert throwback fra Public Enemy-albumet Fear of a Black Planet og soundtracket til Spike Lee-filmen Do The Right Thing. «Fight the Power» er en av de tøffeste singlene fra 1989:

 
Solid, men litt mindre conscious: Bergens nye rapstjerne er 12 år gammel (VIDEO)

Les mer