Hopp til hovedinnhold

Psykologisk Hollywood-utfordring

BAR-BOOST (RAMPAGE)

Leonardo DiCaprios on/off-kjæreste Bar Refaeli har tatt over gigget til Leos brasilianske eks Gisele Bündchen; Den israelske 24-åringen er den nye representanten for klesmerket Rampage, og har hatt en flere dager lang fotosession med den franske kjendisfotograf og ELLE-sjef Gilles Bensimon.

Fun fact 1: Hans tredje ekskone er den sertifiserte gladjenta Kelly Killoren Bensimon fra realityshowet The Real Housewives of New York City.

Fun fact 2: Bildene er skutt i Paris Hiltons forrige hus.

Fun fact 3: En freidig Tel Aviv-billboardkampanje med Bar ble møtt med proteststorm ettersom den angivelig «forgiftet» innbyggerne, og ble derfor fjernet.
  Leonardo har dessuten lært israeleren et par skuespillertricks, og hun er komfortabel nok med sine ferdigheter; Til høsten er hun iallefall aktuell med filmdebuten Session.

Den engelskspråklige, psykologiske thrilleren blir angivelig veldig psykologisk: Bar har hovedrollen som Eden, en skjønn kvinne med nok issues til at hun får psykiatrisk behandling. Dessverre er hennes Dr. Albert Solomon (Tom Bower fra den nye versjonen av Bad Lieutenant) en elskovssyk psycho.

Bar spiller også mot den israelske modellen og tv-stjernen Shirly Brener, programleder for Playboy Radio. 

Nedenfor ser du et par av Bars nye Rampage-bilder, video fra shooten og en snutt fra hennes solide innsats for Sports Illustrated.

(RAMPAGE) Les mer