Hopp til hovedinnhold
PATRIK SYVERSEN PÅ SETTET TIL ROVDYR ALIAS MANHUNT (IVAN RIOS/EUFORIA)

Prowl: Skrekkelig fra regissøren av Rovdyr

I kjølvannet av Rovdyr-suksessen utenfor Norge, hvor grøsserens debutant Henriette Bruusgaard ble kåret til årets skuespiller og filmen fikk flere festivalpriser, ville ikke regissør Patrik Syversen si mye om sine planer.

Men utlandet var involvert.

– Jeg ble kontaktet av et amerikansk agentur etter at Rovdyr ble vist på filmmarkedet i Cannes, så jeg har vært i noen møter med utenlandske produsenter om eventuelle fremtidige prosjekter, men det er for tidlig å snakke om noen konkrete, sa 27-åringen til 730 i fjor.

Etter litt nettsnoking har vi funnet ut at den (noen ganger) makabre regissøren i smug allerede har skutt sin neste film, og at det har blitt en amerikansk gyser med navnet Prowl.

I en epost forteller Patrik at det snart kommer en pressepakke med handling, bilder, plakat og trailer.

– Jeg kan si at det er en «creature survival horror» som vi hadde opptak på i fjor sommer. Jeg er veldig fornøyd med det vi har gjort, og har fått veldig mye bra tilbakemeldinger her borte hittil fra de som har sett den. Og det er jo hyggelig.

Se også: Forrige måneds feteste trailer: Bli med til en sinnssyk by
Utenom ferskingene Jamie Blackley og Joshua Bowman, har Patriks Prowl med Ruta Gedmintas og Perdita Weeks fra den Golden Globe-vinnende serien The Tudors og ringreven Bruce Payne, blant annet kjent som skurken Charles Range i Wesley Snipes-«klassikeren» Passenger 57.
Vi tipper filmen fører til mer norsk kjærlighet fra Fangoria
Ekstra: Filmselskapet Euforia, som gav ut Rovdyr, har kjøpt Buried, som ifølge Variety er «likely to be the highest-grossing «underground» film ever made».
Dramaet handler om en amerikaner som blir begravet levende i en kiste i Irak, med kun en lighter og en telefon. Kleint nok?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer