Hopp til hovedinnhold
HAYDEN OG LAUREN I I LOVE YOU BETH COOPER (FOX)

Hayden Panettiere – Love You, Beth Cooper: Provoserende dum eller bare sjokkerende dårlig?

Hayden Panettiere-filmen slaktes.

Terningkast 1 er visstnok bedre enn terningkast 3, for da blir det i det minste litt oppmerksomhet, så Hayden Panettiere synes kanskje mottakelsen til Love You, Beth Cooper er helt grei.

Komedien handler om en nerd som i en tale under avslutningsseremonien på skolen erklærer sin kjærlighet for den populære blondinen Beth (Hayden), og er basert på The Simpsons-manusforfatter Larry Doyles prisbelønte 2007-roman med samme navn.

Men filmen ser ikke ut til å ende med prisdryss.

I Love You, Beth Cooper kunne vært kalt en grusom handling, bortsett fra at det er ikke noe her som kan skades. Denne umorsomme, uoriginale, sjarmløse tenåringskomedien er sjokkerende forferdelig fra start til slutt, skriver New York Daily News og gir den null stjerner.

– Det er utrolig at regissøren har laget en eneste film før, enda verre: Et dusin. «Ingen sa at det var meningen at det skulle være gøyalt», sier Beth i en scene. Men var det noen som sa at det var meningen at øynene dine skal blø?

Komedien, som er regissert av Gremlins-skaper og Harry Potter-regissør Chris Columbus, blir også slaktet av Portland Oregonian, som under overskriften «I hate you, Beth Cooper» skriver at ingen av de mange one-liner-vitsene funker, og at det hele blir ekstra vondt og smertefullt fordi man har lagt inn pauser til latteren som aldri kommer.

Den store New York-gratisavisen The Village Voice mener Haydens komedie er like morsom som bilister som kræsjer eller kjører ned folk for så å stikke av.

Noe som sjeldent er festlig.

– En gledesløs, provoserende dum skolen-er-over-farse.

Peters Travers fra Rolling Stone gir filmen 1 stjerne og mener regissøren «suger livet ut» av Hayden, Lauren London og de andre skuespillerne, og at det ikke hjelper at Heroes-cheerleaderen, som igjen spiller en cheerleader, har «byttet ut skuespill med posering».

– De forsøker å være like morsomme som Superbad, men I Love You, Beth Cooper er bare super bad.

(Fortsetter nedenfor traileren.) 

19 år gamle Hayden debuterte som cheerleader i Bring It On: All Or Nothing, og under innspillingen i Canada, fortalte den 155 centimeter høye skuespilleren til The Vancouver Province at hun egentlig ikke ønsket å gjenta rollen som heiagjengleder, men at den delen ikke er sentral for filmen.
Likevel dukket det kjapt opp bilder fra settet av henne i den samme uniformen.

 

– Da noen spurte meg om jeg igjen skulle spille en cheerleader, sa ja «nei, det skal jeg ikke, jeg skal ikke inn i den drakten, sa hun til avisen.

For så å sukke.

– Men de fikk meg inn i drakten og tok bilder.

Filmen har også med nevnte Lauren London, kjent som Turtles flørt i serien Entourage og cheerleader i 90210, modellen Marie Avgeropoulo, samt Paul Rust fra Will Ferrell-komedien Semi-Pro som den vågale, ukule studenten.

I Love You, Beth Cooper har norgespremiere i oktober.

Frøken Panettiere er også aktuell i komedien The Good Student alias Mr. Gibb hvor hun spiller Ally Palmer, som selvfølgelig er en populær cheerleader.

Her gjør Hayden en lærer molefunken:

Den unge stjernen jobber med sitt debutalbum, hvor hun angivelig skal blande pop, rock, hip-hop og reggae. Med Natasha Bedingfield som et slags forbilde.

Videoen til Haydens debutsingel:

Fun «fact»: Ordet på gatene er at den nå gravide Lauren London ble befruktet av sin «bestevenn» Lil Wayne omtrent samtidig som han satte barn på R&B-artisten Nivea. Rapperen fikk sitt andre barn i fjor høst.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer