Hopp til hovedinnhold
Euphoria season 2 bloopers Alexa Demie Maddy Perez
Alexa Demie alias Maddy Perez i Euphoria sesong 2-bloopers (HBO Max)

Ashley Moore + Jeremy Allen White = sant? Ser slik ut

Ashley Moore og Jeremy Allen White legger ikke skjul på romantikken.

OPPDATERT 18. august: Mon tro hva Ashley Moore synes om Jeremy Allen White sin kommentar på den nye videoen av Alexa Demie? Om hun bryr seg i det hele tatt. Euphoria-stjernen er for tiden aktuell som et av ansiktene utad for høstkolleksjonen til Calvin Klein, og videoer fra den lettkledde photoshooten blir delt på fotografens Instagram. Det får blant andre Jermey med seg. Skuespilleren etterlater seg en kommentar som, hvis vi skal tro at på at Ashley + Jeremy = sant, antagelig ville ført til en aldri så liten alvorsprat mellom turtelduer i de fleste tilfeller. 

«Wow», skriver The Bear-stjernen i kommentarfeltet på en video av Alexa.

Noe flere tolker som at skuespilleren prøver seg.

Alexa Demie Jeremy Allen White Calvin Klein

(Instagram/inezandvinoodh)

Flere har rukket å reagere på den tidligere Shameless-skuespillerens kommentar, men flere mener dog at Jeremy heller burde gjort forsøket mer privat. Kanskje han da ville vært en bedre ordsmed?

Se noen av reaksjonene nedenfor.

Les mer om det nylig avslappede kysset mellom Jeremy og Justin Biebers eks nedenfor.

Hollywood er et lite sted. Etter at nettet shipper Selena Gomez og Shameless– og The Bear-stjernen Jeremy Allen White (født i 91), tar han en 180 med en annen Justin Bieber-eks. Nemlig influencer turned skuespiller Ashley Moore (født i 93). Lørdag formiddag stod Jeremy i alle fall på gaten i West Hollywood og klinte med Ashley ☺️ Foran en fotograf.

Se helt avslappet video nedenfor.

Han har to barn med skuespilleren Addison Timlin, som tok ut skilsmisse fra Jeremy rett før premieren på The Bear sesong 2 i sommer etter fire års ekteskap.

Ashley Moore ble kjent da hun begynte å date Justin Bieber i 2013.

Han postet henne på sin Instagram i 2014 – og har ennå ikke slettet bildet ♥️

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Under sine on/off-perioder med Selena Gomez, holdt Justin og Ashley vennskapet vedlike. Spesielt i stundene hvor Sel og JB hadde pause.

Ashley Moore var nylig aktuell i TV-serien I Know What You Did Last Summer 

Hun spiller i Kygo sin musikkvideo «Not Ok».

Les forrige sak nedenfor.


Selena Gomez Francia Raisa drinking

(Instagram/selenagomez)

Jeremy Allen White og Selena Gomez shippes på nettet i kjølvannet av de løse ryktene.

Selena Gomez (født i 92) og Jeremy Allen White (født i 91) fra The Bear shippes på sosiale medier. Til tross for at det tilsynelatende ikke er gode grunner til å tro at de to stjernene dater. Brooklyn-mannen Jeremy Allen White, også kjent som Lip Gallagher i 11 sesonger av Shameless, skal nå skilles fra skuespilleren Addison Timlin (Californication).

selena gomez Jeremy Allen White dating the bear vanity fair
Jeremy Allen White og Addison Timlin på premieren til FX-serien The Bear i Los Angeles i 2022 (Amy Sussman/Getty)

Addison tok ut skilsmisse noen uker før premieren på suksesserien The Bear sesong 2 i sommer. De ble gift i 2019 og har to barn sammen.

Tidligere i år delte Selena og Golden Globe-vinneren Jeremy coveret til Vanity Fair Hollywood Issue, og ordet på Hollywood-gatene er at de begynte å henge ut i etterkant.

selena gomez Jeremy Allen White dating the bear vanity fair
Selena Gomez, Austin Butler, Florence Pugh, Ana de Armas, Jonathan Majors, Keke Palmer, Aaron Taylor-Johnson, Julia Garner, Regé-Jean Page, Emma Corrin, Hoyeon Jung og Jeremy Allen White (faksimile Vanity Fair)

En rask titt på Twitter viser at de fleste Selenators er positive til de løse ryktene om Selena Gomez og Jeremy Allen White.

Jeremy Allen White Selena Gomez twitter Addison Timlin The Bear season 3

Les forrige sak nedenfor.


Francia Raísa føler seg mobbet av fansen til Selena Gomez

OPPDATERT 10. mai: The plot thickens… Nå får et tidligere intervju med Francia Raísa sin far oppmerksomhet. Uttalelsene til Renán Almendárez Coello tyder nemlig på at den angivelige feiden til de tidligere venninnene startet ut ifra noe dypere enn en et sitat fra en dokumentar.

I november i fjor bekreftet Renán den dårlige stemningen mellom venninnene til Primer Impacto. Her sier han at kjærlighet, penger og berømmelse endrer verden – inkludert Selena Gomez. Det gjør angivelig også alkohol, skal vi tro Francias far. I intervjuet forteller han også at Francia skal ha reagert på at Only Murders in the Building-skuespilleren fortsatte å drikke etter nyretransplantasjonen.

– Det er en endring når Selena drikker. Francia sa til Selena at hun ikke ga bort nyren sin for at hun kunne gå ut og drikke, sier Renán før han selv advarer Selena om å være forsiktig.

Les mer nedenfor.

Den tidligere bestevennen til Selena Gomez aka Francia Raísa, er en av flere som har fått føle på vreden til stjernens mange fans.

Nå forteller skuespilleren om hvordan hun opplevde alt hatet etter en viss hendelse i fjor høst.

Francia Raísa fikk nemlig høre det etter hun kommenterte et innlegg om noe Selena Gomez sa i sin dokumentar My Mind & Me.

– Jeg passet aldri inn i kule jentegjenger som er kjendiser. Min eneste venn i bransjen er Taylor [Swift], innrømmer hun i dokumentaren, sier Selena i Apple TV+-dokumentaren.

Dette gjorde vist inntrykk på Francía som selv er i bransjen – og som donerte sin egen nyre til Selena på et tidspunkt.

(Instagram/selenagomez)

Da E! News postet dette sitatet med et bilde Selena og Taylor på sin Instagram-konto, la Francia igjen en aldri så liten suspekt kommentar. «Interessant», skrev grown-ish-skuespilleren i en kommentar som raskt ble slettet. Den var dog lenge nok oppe til at Selenators fikk det med seg. Før de også la merke til at Francia sluttet å følge Selena på Instagram.

Selena Gomez fikk for øvrig selv med seg oppstyret, og valgte å gi lyd fra seg.

«Beklager at jeg ikke nevnte hver eneste person jeg kjenner», kommenterte Selena på TikTok-video som omtaler rabalderet.

Francia har i ettertid uttalt seg om vennskapet som fikk seg en knekk, og da var det gjort.

(Instagram/franciaraisa)

For er det en lekse Selenators har lært flere ofre folk gjennom årene er det følgende; nåde deg om du våger sier noe i mot Selena Gomez.

Til TMZ forteller Francia Raísa at hun følte seg oppriktig mobbet.

Noe hun selv synes er ironisk, ettersom Selena selv er en av de som oftest preker om å «Kill Em with Kindness».

– Det faktumet at jeg blir mobbet roter til ting for meg mentalt. For meg er det bare ikke noe man ønsker noen, og [Selena] går bokstavelig talt ut og sier; vær så snill å stopp. Så jeg skjønner ikke hvorfor det skjer, sier hun til TMZ.

How I Met Your Father-skuespilleren forteller også om kommentaren som gjorde størst inntrykk på henne.

– Jeg tror [kommentaren] som såret meg mest var; jeg håper noen tar opp i f***a de og river ut den andre nyren din, din jævla hore, forteller Francia.

(Instagram/franciaraisa)

Hun presiserer dog at hun selv har vært superfan av stjerner selv da hun vokste opp, og at hun kan forstå at man føler seg beskyttende overfor sitt store idol.

– Men du vet, det er ikke snilt. Så jeg vil si – og det gjelder ikke bare for min del – men for alle, vær så snill, slutt.

Francia sier at hun ønsker alle det beste. Det virker dog ikke som om de tidligere venninnene har noen planer om å reparere forholdet.

Francia har i alle fall ikke begynt å følge Selena på Instagram igjen.

Se også: Selena Gomez og Hailey Bieber begraver stridsøksen

Les mer